OldMan Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Witajcie. Dzisiaj pobrałem i zainstalowałem nową aktualizację systemu Windows 10 1903 (maj 2019) Strona: https://www.microsoft.com/pl-pl/software-download/windows10 Kilka zmian opisanych jest tutaj: http://www.benchmark.pl/aktualnosci/windows-10-1903-majowa-aktualizacja-do-pobrania-oto-co-nowego.html Po aktualizacji polecam użycie (jako administrator) darmowego programu Destroy Windows 10 Spying DWS.exe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Ja też mam zainstalowałem Na nowym SSD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Głównym bajerem tej wersji jest jak dla mnie Windows Sandbox, polecam poczytać, bo może się przydać, szczególnie tym strachliwym. Błędów zgłaszanych jest o dziwo mniej niż przy poprzednich aktualizacjach - czyżby MS jednak uczył się na błędach? Niemniej jednak z racji, że dopiero niedawno przekonałem się do 1809, z tą aktualizacją też, na wszelki wypadek, poczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 (edytowane) Zainstalowałem - bezproblemowo. Edit: Na laptopie z 1809 i na stacjonarnym z 1803 - zgrzytów nie było. Edytowane 12 Czerwca 2019 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Dla zainteresowanych kilka dodatkowych informacji: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi