tymcio29 Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Mam pytanie. Gdzie i jak można najlepiej zarobić. Jestem w Powinności . O strzelnicy w bazie Powinności wiem. Jakie Powinność ma zadania. Opłacalne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Opłacalne zadania ma Wolność. Powinność... nie spodobała mi się w Czystym Niebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filippo23 Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Raca, w Wolności można sporo zarobić. Ja, jak pierwszy raz byłem na Wysypisku, to dostałem 2-3 zad. "obroń jakąś tam placówkę". Tak zrobiłem, poszedłem po nagrodę... Chyba 2 artefakty i 6000RU :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiedia Cezar Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 W Czerwonym Lesie obroń most . Dostajesz od Czystego Nieba super karabin z celownikiem i granatnikiem oraz 50.000 rubli. W Agropromie co jakiś czas Bandyci tłuką się z e Stalkerami . Czekaj na koniec potyczki zbieraj snajperki i sprzedawaj handlarzowi. W Wolności jest fajnie , ale ja wolę grać jako wolny najemnik . Tyko wykonując zadania poboczne na czterech lokacjach : Kordon,Wysypisko,Dolina Mroku, Agroprom, zarobiłem przeszło 40.000 rubli. Zadania daje każda frakcja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killer84 Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 Najbardziej opłaca się być w Wolności i tłuc Powinność, Później zbieramy ich broń i sprzedajemy - za Obokana z celownikiem dostajemy nieraz prawie 2000 rubli. Artefakty najlepiej sprzedawać Sidorowiczowi, on najwięcej za nie płaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilov Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Broń sprzedawaj u Aszota dużo kasy bierze za obokana Czemu odkopujesz temat sprzed 5 miesięcy ? - F23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Broń sprzedawaj u Aszota dużo kasy bierze za obokana Wiem, że się czepiam ale powinno być, daje za Obokana i ogólnie sprzedaż broni jest chyba najlepszym sposobem na zarobek. Tylko należy zbierać jak najmniej zniszczoną wtedy więcej kasiorki płacą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilov Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Jeżeli masz dużo pieniędzy to możesz naprawić broń ale nie opłaca się tak robić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDoo Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Opłacalne zadania ma Wolność. Powinność... nie spodobała mi się w Czystym Niebie. Zgadzam się. Brak klimatu, a to co miała Powinność w SoC'u ustanowiło wysoko poprzeczkę. OnTop Jak masz Radom'a to możesz sobie polowanie na "krasnoludka" urządzić za jego rączkę jest 2k rubli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Jeżeli masz dużo pieniędzy to możesz naprawić broń ale nie opłaca się tak robić. Mylisz się. Ulepszenia naprawdę warto jest kupować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilov Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Zależy czy lubisz broń ulepszoną czy wolisz jej nie ulepszać Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Zależy czy lubisz broń ulepszoną czy wolisz jej nie ulepszać A Znasz kogoś kto się lubi bawić gorszym sprzętem?? To tak jakby ktoś po wynalezieniu łuku nadal strzelał z procy choć z łuku ma 3 razy lepszy zasięg i celność. Każdy chyba woli broń ulepszoną. Szczególnie, że na prawdę dużo one wnoszą do gry (nieźle poprawiają parametry). Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLOOD_STALKER Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 No właśnie lorddino ma racje kto by nie lubił przerobionej broni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz11252 Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 ja scionknełem moda od forum stalkera rze mam wszystko i o 50% taniej i kupilem exso za 5500 ru i sprzedawalem za 30000ru i mam teras 200000ru :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 No i jaka tu zabawa?? Co z tą kasą zrobisz?? Do domu zabierzesz?? Właśnie cała frajda w grze żeby się powoli dorabiać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mati1012 Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Ja mam teraz na koncie około 80 000 ru i to już w zupełności wystarcza na dobrą zabawę z modyfikacjami ulubionej broni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacho97 Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 Mam pytanie czemu jak chce sprzedać handlarzowi bron to nie mogę i pisze że nie ma ru bo tam przy ru jest tak napisane ru-- o co chodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 Może nie możesz tej bronie sprzedać nie jest na czerwono zaznaczona?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacho97 Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Nie bo myślałem że handlarz kasy nie ma ale się szczaiłem i już wiem o co chodzi tylko zwykłym postaciom nie mogę broni sprzedawać tylko żarcie itp i przepraszam za zaśmiecanie bo mogłem jeszcze popatrzeć zrozumieć o co chodzi :oops: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts