tymcio29 Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Mam pytanie. Gdzie i jak można najlepiej zarobić. Jestem w Powinności . O strzelnicy w bazie Powinności wiem. Jakie Powinność ma zadania. Opłacalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Opłacalne zadania ma Wolność. Powinność... nie spodobała mi się w Czystym Niebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Raca, w Wolności można sporo zarobić. Ja, jak pierwszy raz byłem na Wysypisku, to dostałem 2-3 zad. "obroń jakąś tam placówkę". Tak zrobiłem, poszedłem po nagrodę... Chyba 2 artefakty i 6000RU :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 W Czerwonym Lesie obroń most . Dostajesz od Czystego Nieba super karabin z celownikiem i granatnikiem oraz 50.000 rubli. W Agropromie co jakiś czas Bandyci tłuką się z e Stalkerami . Czekaj na koniec potyczki zbieraj snajperki i sprzedawaj handlarzowi. W Wolności jest fajnie , ale ja wolę grać jako wolny najemnik . Tyko wykonując zadania poboczne na czterech lokacjach : Kordon,Wysypisko,Dolina Mroku, Agroprom, zarobiłem przeszło 40.000 rubli. Zadania daje każda frakcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Najbardziej opłaca się być w Wolności i tłuc Powinność, Później zbieramy ich broń i sprzedajemy - za Obokana z celownikiem dostajemy nieraz prawie 2000 rubli. Artefakty najlepiej sprzedawać Sidorowiczowi, on najwięcej za nie płaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilov Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Broń sprzedawaj u Aszota dużo kasy bierze za obokana Czemu odkopujesz temat sprzed 5 miesięcy ? - F23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Broń sprzedawaj u Aszota dużo kasy bierze za obokana Wiem, że się czepiam ale powinno być, daje za Obokana i ogólnie sprzedaż broni jest chyba najlepszym sposobem na zarobek. Tylko należy zbierać jak najmniej zniszczoną wtedy więcej kasiorki płacą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilov Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Jeżeli masz dużo pieniędzy to możesz naprawić broń ale nie opłaca się tak robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Opłacalne zadania ma Wolność. Powinność... nie spodobała mi się w Czystym Niebie. Zgadzam się. Brak klimatu, a to co miała Powinność w SoC'u ustanowiło wysoko poprzeczkę. OnTop Jak masz Radom'a to możesz sobie polowanie na "krasnoludka" urządzić za jego rączkę jest 2k rubli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Jeżeli masz dużo pieniędzy to możesz naprawić broń ale nie opłaca się tak robić. Mylisz się. Ulepszenia naprawdę warto jest kupować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilov Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Zależy czy lubisz broń ulepszoną czy wolisz jej nie ulepszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Zależy czy lubisz broń ulepszoną czy wolisz jej nie ulepszać A Znasz kogoś kto się lubi bawić gorszym sprzętem?? To tak jakby ktoś po wynalezieniu łuku nadal strzelał z procy choć z łuku ma 3 razy lepszy zasięg i celność. Każdy chyba woli broń ulepszoną. Szczególnie, że na prawdę dużo one wnoszą do gry (nieźle poprawiają parametry). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLOOD_STALKER Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 No właśnie lorddino ma racje kto by nie lubił przerobionej broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz11252 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 ja scionknełem moda od forum stalkera rze mam wszystko i o 50% taniej i kupilem exso za 5500 ru i sprzedawalem za 30000ru i mam teras 200000ru :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 No i jaka tu zabawa?? Co z tą kasą zrobisz?? Do domu zabierzesz?? Właśnie cała frajda w grze żeby się powoli dorabiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati1012 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ja mam teraz na koncie około 80 000 ru i to już w zupełności wystarcza na dobrą zabawę z modyfikacjami ulubionej broni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacho97 Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Mam pytanie czemu jak chce sprzedać handlarzowi bron to nie mogę i pisze że nie ma ru bo tam przy ru jest tak napisane ru-- o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Może nie możesz tej bronie sprzedać nie jest na czerwono zaznaczona?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacho97 Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Nie bo myślałem że handlarz kasy nie ma ale się szczaiłem i już wiem o co chodzi tylko zwykłym postaciom nie mogę broni sprzedawać tylko żarcie itp i przepraszam za zaśmiecanie bo mogłem jeszcze popatrzeć zrozumieć o co chodzi :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi