tymcio29 Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Gra ktoś z was na jakimś instrumencie? Ja gram na keyboardzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert115 Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 A ja na padzie i kierownicy :mrgreen: . Tak serio to kiedys uczyli mnie w szkole na flecie ale to lepiej pominac ;-) i troche na gitarze umiem bo kumpel ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filippo23 Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Ja na gitarze. Klasycznej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiedia Cezar Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 Ja gram tylko na klawiaturze :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golem Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 ja na gitarze :] najpierw gralem na akustycznej a potem kupilem sobie elektroakustyczną (gra sie bez roznicy tyle ze tą druga mozna do pieca / naglosnienia podlaczyc) Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Kolega jest harcerzem i gra na gitarze, kupił sobie nawet basówkę. Mieliśmy robić utwory do stalkera, ale się skłóciliśmy i tak już jest od dobrego roku. Nie powiem, gra całkiem nieźle. Jak to harcerze :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiałaMysz Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Ja też grywam na gitarze. Na początku uczyłem się na klasycznej. Potem przeszedłem na elektroakustycznej i skończyłem na elektrycznej. :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts