Windmaker Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Jak oceniacie najnowszą część CoD-a (gniota nie grę :mrgreen: )? Osobiście nie podoba mi się ta część, gra sprowadziła się do biegania i strzelania i nic więcej... Zapraszam do dyskusji, a osoby, które maja grę i chciałyby sobie pograć w sieci trochę ambitniej to zapraszam na www.clan.militis.pl (link chyba nie łamie regulaminu?). Jest to stronka klanu 4fun serii CoD - nie ma większych zobowiązań, grunt to grać i umieć trochę grać. W razie pytań "walcie" do mnie na PW lub w inny sposób. Chwilowo mamy jedynie TS-a i stronkę. W planach sami nie wiemy co będzie dalej - może serwer? Kto wie? Zapewne dziwi Was, że oceniając grę negatywnie mówię o klanie grającym w tę grę, klan pierwotnie powstał dla CoD 4 i CoD 2 jednakże z przyczyn technicznych rozpadł się - brak czasu na regularna grę dał o sobie we znaki. Salut! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Cóż, ja się spodziewałem wielkiego hitu, tak jak poprzednie części, a słyszę, że jest beznadziejna. Lecz, przymierzam ją na rzecz na mikołajki. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Też się przymierzam.Jak dotąd każda odsłona miała coś fajnego . Myślę, że powrót do II wojny to dobry krok.Ostatnia część bardzo mi się podobała , może krótka, ale bardzo 'soczysta'.Tylko niestety tyle nowych tytułów:Dead Space, Fallout, więc jak tu wybrać :-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Dead Space jest genialny :-D kupuj bez namyslu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Porównując CoD WaW do CoD 4 to powiem, że nie ma tak porywającej fabuły jak poprzednik. Mi się znudziła kampania i nawet jej nie skończyłem. Multi lepsze, aczkolwiek czekam na wydanie promoda czy chociażby pam bo tak to nie da się sprawnie grać w multi - gadgety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Czyli lepiej czekać na obniżkę :-D i grać w DS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Hm... szczerze to tak, ja wydałem na grę pełną sumę i trochę żałuję. W CoD WaW trzeba więcej strzelać niż myśleć, a fabuła jest tak oklepana, że nie wiem. Gra jest według mnie nie przemyślana do końca, a sama grafika jakaś taka cukierkowa jest - nie ma klimatu. Owszem jest bardzo dobra, ale Stalker ma dla mnie fajniejszą grafikę na przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 W CoD WaW trzeba więcej strzelać niż myśleć, Cóż, dopiero od nie dawna pojawiła się wojna strategiczna i wojna, w której chodzi o przejęcie informacji, jednak za czasów II Wojny, walka opierała się głównie na strzelaniu, przykładowo, kto miał więcej i lepiej uzbrojonego wojska, wygrywał. W sumie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 To ja kupię DS i się później wymienimy :mrgreen:A co do więcej , hm, podczas Cudu nad Wisłą Rosjan było więcej, lądowanie w Normandii - Niemców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Tylko błagam, nie OffTopujcie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 W czasach pokazanych w CoD WaW można by dać znacznie lepszą fabułę niż ta która jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Fakt - nie wiele jest gier, umieszczonych w takich miejscach jak Pacyfik na przykład. Z tego co pamiętam, to tylko chyba MoH: Pacyfik Assault, w którego grałem, był wyśmienity. Reszta, to bez znaczenia. Fabuła też była fajna i przyjemna. Często czymś zaskakiwała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Czego wy chcecie od prostego fps-a :-P przeciez po to sa zeby bezmyslnie biegac i nawalac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Halo, halo, bezmyślnie to Painkiller, bądź inne radosne rzezie.Od takich produkcji , które biorą za temat sprawy historyczne wymagamy czegoś więcej.Tu zgodzę się z Elvisem, że egranizacja/ekranizacja tragedii -Czernobyl,II wojna,Oświęcim-to powinien być temat tylko dla literatury/kina faktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 CoD 4 był przykładem dobrego przedstawienia fabuły i tematu i to w ciekawy sposób. Nie ma co w nowym CoD-zie cos im nie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Na pewno zagram, ale na razie na wszystko kasy nie ma.Cóż święta.Może jest gdzieś demo do pogrania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Napewno mozna sciagnac z netu ewentualnie w jakims czasopismie z grami np.cda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Cod 5 to jest przedstawienie reali prawdziwej wojny :-D . A skąd kolega wie,byłeś gdzieś na wojnie,no nie wiem może Irak,ewentualnie Afganistan-jeśli tak to chętnie posłuchamy opowieści? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zachajev Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Sam se idź na wojne zobaczymy jak będzie ci pięknie :-P . [ Dodano: 2009-02-27, 12:23 ] ej bas001 grałeś w Wiedźmina Edycja Rozszerzona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Nie ale mam w chałupie -jeszcze funkiel nówka nie śmigana...grałem tylko w podstawową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zachajev Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Spoko ziomek :-) . Nie rob off-a. - A115 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Zagrałem u kolegi i powiem krótko... Gra jest niedopracowana, szczególnie AI przeciwników jak i sojuszników, grafika jest zbyt elastyczna w porównaniu do poprzednich części, a fabuła nie jest przednia. Po prostu nie trzyma już klimatu wojny, wręcz przeciwnie - tutaj biegniemy przed siebie, nie trzeba nawet naparzać do wrogów. Było tylko kilka momentów, kiedy sytuacja wymagała ostrego szturmu z użyciem broni ciężkiej :mrgreen: Grał ktoś z Was w tę grę poza mną? Co o niej sądzicie? Ogólnie stoję za opinią Windmakera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Niby fajnie zrobili gierke, ale 2 godziny grania za 130 zl to troche malo. Dobrze, ze jest multi i bonusowa misja z zombiakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 ja wolę już taką grę czyli dużo skryptów i dużo dobrych scen*. Singiel to jest tak na od a multi to inna sprawa naprawdę doba zabawa. *niektóre nawet z 2 opcjami [hide]tak jak ta w ostatniej misji marines: może zginąć Polonyski lub nasz sierżant[/hide] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Nowy patch do gry: http://www.benchmark.pl/aktualnosci/Nowy_patch_do_CoD_World_at_War_-_4...-18427.html Niektóre zmiany, jakie wprowadza patch 1.4: * 4 nowe mapy w tym nowa mapa do trybu Zombie Nazi z kilkoma nowymi rodzajami broni * poprawiony system respawnu graczy * usunięcie błędów po strzałach czołgami * naprawiono błędy pojawiające się podczas sprintu i wstrzymywania oddechu * wyłączone skakanie z bagnetem * poprawiony auto-balans drużyn * poprawienie kilku bugów występujących w rozgrywce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi