VooDoo Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 A trzeba mieć resztę patchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Trzeba mieć zainstalowane poprzednie uaktualnienia, by móc zainstalować łatkę 1.4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Mam nadzieję że ktoś prócz mnie ma tę grę. Mój problem polega na tym, że Kiedy chcę pograć przez internet w Nazi Zombie(tryb COOP) ot nijak nie mogę odświeżyć listy lobby. Kiedy klikam odśwież lub pokaż to w lewym górnym rogu pojawia się napis "dostępne XX serwerów" a po chwili data. Jednak żadnego serwera nie ma. Czy za ktoś jakiś dobry sposób na to by odświeżyć listę? Oraz jedno pytanie, co daje patch 1.5 który zajmuje aż 947MB prócz nowej mapy do Nazi Zombies? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Kolega miał podobny problem. Oryginalnej gry nie posiadał, w dodatku grał na scrackowanych serwerach. Lista mu nie działała, dopóki nie wgrał cracka. Jeśli u Ciebie jest inaczej, to może przeinstaluj grę i zainstaluj patche. co daje patch 1.5 który zajmuje aż 947MB prócz nowej mapy do Nazi Zombies Tutaj znajdziesz opis zmian po polsku w patchu 1.5: PCCentre.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Nie wiem czy to pomoże, ale mam cracka bo zarysowałem płytę i wyskakuje mi że jej nie ma w DvDroomie. Samą grę mam oryginalną. Kiedyś znałem jakiś specyficzny sposób klikania ;/. Trudno. Może ma ktoś jeszcze ten sam problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Napisz może do pomocy technicznej: lem.com.pl. Być może po przedstawieniu dowodu zakupu wymienią Ci nośnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Nie wiem. Mogę po prostu przegrać z dysku na płytkę. Tez nie chcę teraz robić zamieszania bo niedługo wyjeżdżam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Ale musisz mieć oryginalny cd-key i oryginalną płytę z grą, by móc grać na normalnych serwerach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 No i tu problem ;/. Zapytam ich może będą wiedzieć jak pomóc. [ Dodano: Wto 21 Lip, 2009 ] Nooo tak... aż 5 problemów jest w FAQ czy serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provokator Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Ja grałem i przeszedłem na xboxie, spodobało mi się, szczególnie możliwość pogrania w "Nazi Zombies" (odblokowuje się dopiero po przejściu gry). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi