LordDino Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Gram w SoC ale na modzie OL więc tu piszę. W Pripeci na samym początku praktycznie przy rozwalaniu mutantów za autobusem się schowałem save zrobiłem i tłukę nadal, a tu niespodzianka pojawia się 2 kontrolerów i jak łatwo się można domyślić dead. No ale nie o tym choć wstęp musiał być. Ładuje sobie grę wszystko ładnie wczytuje mi się a tu patrze jestem na 2 pietrze w budynku w oknie :lol:, no zdziwku zupełne ale myślę co mi tam łatwiej ich kilne co jak pomyślałem tak zrobiłem. No i wszystko by było fajnie tylko jak wyjść??Przez okno nie da rady są pionowe resztki okien, na korytarz próbuje wyjść a tam jego ze 3 metry i lita ściana(ja rozumiem oszczędna zabudowę małe mieszkanie itp. ale to już przegięcie :-) ). no i lipa wyjść się nie da trzeba grą od początki tej lokacji na szczęście nie daleko zaszedłem. Ale patent niezły miał ktoś coś takiego?? Na wszelki wypadek sobie save zrobię w tym miejscu jakby kto nie wierzył ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 A możesz dodać screen z mieszkania i dodatkowo z ulicy, jak będziesz powtarzał lokację ,oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 No z ulicy już nie zrobię bo już zakończyłem ale ogólnie po ustawieniu autobusu można skojarzyć które to okna, a screeny zaraz dam z okna i na "korytarz" :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 A próbowałeś, może skoczyć na parapet, maks kucnąć i lekko z wyczuciem podskoczyć z ruchem do przodu? Podobnie, jak w Czystym Niebie, autobus Limańsk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Próbowałem, nie dało się tak samo bokiem również nic z tego na szczęście było to niedaleko autosavu bo inaczej bym się zdenerwował :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zastanawiam się, czy ten pokój to nie jedno z miejsc, w którym trzeba znaleźć dokumenty grając na modzie Priboi Story.Zrobię screen i porównamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Tylko jak tam wejść bo wyjść na bank się nie da. przypominam to 2 piętro oraz nie ma wejść ani wyjść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Dlatego pisałem o Priboi Story. Tam można wejść.Jest to hotel po zachodniej stronie, a z twojego zdjęcia na to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Jak idziesz od początku w Prypeci to jest to ostatni budynek po lewej stronie przed skrzyżowaniem w kształcie T jeżeli to zachód to masz rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 A nie mozesz wyjsc tak jak wszedles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Nie da rady, przeczytaj jak go tam wrzuciło :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Czyli to jest tak jakby ukryty level? :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 A... jaki patch? Oryginał, czy pirat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Na poważnie to w OL , musiał być bug.W Priboi właśnie dochodzę do Prypeci, daj mi troszkę czasu, a sprawdzę i dodam screen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Źaden ukryty level po prostu po savie mnie tam wrzuciło, z resztą czytaj dokładnie wsio jest opisane i nawet zdjęcia masz. Tak jak kolega mówił OL i żaden pirat ty masz już na tym punkcie chyzia lekkiego chyba. I wystarczy poczytać wszystko jest znaczy już wcześniej napisane... OL instalowany na patchu 04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 żaden pirat ty masz już na tym punkcie chyzia lekkiego chyba Wiesz, to jest akurat najważniesza sprawa, bo 3/4 problemów, występujących w grze, posiada właściciel pirata. Więc, uspokuj się, chyba że masz do mnie pretensje, że chcemy Ci pomóc. I wystarczy poczytać wszystko jest znaczy już wcześniej napisane... Pozostałe tematy? Jeśli tak, to dzięki, sam bym na to nie wpadł, ale przeszukiwać tylu tematów, to jakoś mi się nie chce, a może to się przydać pozostałym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Nie tematy, wszystkie informacje na temat tego wątku są tutaj o to mi chodziło, a jeżeli chodzi o piraty już kiedyś na ten temat rozmawialiśmy i zapewniałem, że mam oryginalne gry (zdania do tej pory nie zmieniłem,a gry jak oryginalne były tak nadal są) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Nie rozumiem jak sie tam znalazles... Poprostu przenioslo cie po wczytaniu sejwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Tak jest savowałem w okolicy znaczy między budynkiem a autobusem i po wczytaniu byłem w pokoju bez klamek ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Grasz na modzie OL. To jest jego przyczyna. Być może jakiś niedopracowany skrypt Cię tam przeniósł. Radzę poinformować Kanyhalosa o zaistniałej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Tak jest savowałem w okolicy znaczy między budynkiem a autobusem i po wczytaniu byłem w pokoju bez klamek ;-) A miałeś skierowanie od lekarza rodzinnego, czy specjalisty :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Kanyhalos to autor tego moda?? I to polak czy jakiś auslander?? Jakby co gdzie można znaleźć do niego kontakt może coś naskrobię. Co do skierowania ja mam zawsze od najlepszych specjalistów ale i oni nie wyrabiają :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Nie jest to polak. Na e-maile on rzadko odpowiada. Znajdziesz go na www.gsc-game.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Mi tam nie musi odpowiadać wystarczy, że przeczyta i może mu to w czymś pomoże w przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Powinien to poprawic wkoncu to jego mod wiec bedzie chcial zeby dzialal dobrze i zeby ludzie w niego grali. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi