Gryzli42 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Panowie potrzebuję pomocy. Jestem bodajże w ruinach szpitala, na mapie mnie nie ma, ale jak ją włączę, pokazuje elektrownię atomową. Jestem w tym momencie jak przylatuje helikopter i zaczyna strzelać po całej sali, wcześniej tam wojskowi gadają: "Załatwić ich" Rozwaliłem w tej sali wszystkich z monolitu i nie wiem, jak się dalej przedostać przez ten helikopter. Pomóżcie. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Panowie potrzebuję pomocy. Jestem bodajże w ruinach szpitala, na mapie mnie nie ma, ale jak ją włączę, pokazuje elektrownię atomową. Wycentruj mapkę. Jestem w tym momencie jak przylatuje helikopter i zaczyna strzelać po całej sali, wcześniej tam wojskowi gadają: "Załatwić ich" Rozwaliłem w tej sali wszystkich z monolitu i nie wiem, jak się dalej przedostać przez ten helikopter. Pomóżcie. Z góry dzięki. Wiem, wiem, też miałem z tym problem. Tylko, cholera, nie pamiętam jak się wydostałem. Spróbuj poczekać, może odleci, tak robiłem przy elektrowni. Oczywiście, schowaj się gdzieś, i poczekaj. Myślę, że sam dojdziesz do tego ;-) Poza tym, mamy poradnik, oto link: www.stalker-world.webd.pl/viewtopic.php?t=118 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Ten helikopter jest bardzo łatwy do pokonania. Może Cię jedyne połaskotać. Po prostu kryj się za przeszkodami (bardzo ważne) i ostrzeliwuj wrogi helikopter aż eksploduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krysza Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 witam. Mam problem w szpitalu mialem 60 sek do wsparcia i po załatwieniu wszystkich pokazuje mi abym przeszedl przez stanowisko maszynowe ale ono jest zabarykadowane. Co mam zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 To co robię ja quick save i Banzai jak mawiają kamikadze. Ale tak na poważnie przeczekaj jak nie działa rzucaj granatami jak dalej nie działa spróbuj wbiec do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi