Killer84 Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Zauważyłem, że pod względem szybszego zdobywania lepszego sprzętu SoC jest o niebo trudniejszy od CS. Chodzi mi o to, że w CS do Baru można spokojnie wejść już z SEVĄ (wystarczy wygrać dla Neutralnych wojnę z bandytami, co nie jest szczególnie przytłaczającym zadaniem), co w SoC jest niewykonalne. Pod tym względem SoC wydaje się bardziej zbalansowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Od kiedy w CS jest Bar?? Kilka razy grę przeszedłem i jakoś nie zauważyłem, gapa jestem czy co?? A może przeszedł do podziemia. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 W CS Bar usunęli. Ja też go nie zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Sorry, oczywiście pomyliłem się - chodziło o to, że można mieć SEVĘ przed wyjściem z Wysypiska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi