greg Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 mam 2 problemy w` clear sky `i bym by? wdzi?czny gdyby ktos mogl mi pomoc 1. Misja pomów z Sacharowem gdzie szuka? Strieloka ,bunkier w ktorym chowa sie Sacharow jest nad Jantarem po wyelminowaniu wrogow gdy podchodze pod drzwi wyswietla sie komunikat `drzwi zamkniete ` szukam kombinuje 2 dni i nie wiem o co chodzi. 2.drugi mój problem jest z misja poboczna czyli w skladzie na wysypisku 4 razy wyelminowalem wszystkich wrogów a jak tylko odejde kawa?ek to z powrotem zwala sie tam cho?ota i na nowo cza ich mordowa? ja nie mówie ze nie sprawia mi to przyjemnosci lecz wola?bym nie robi? w ko?ko tego samego z góry dzi?ki za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filippo23 Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 1. Wszystkie patche zainstaluj, po kolei. 2. Jak wy?ej, tyle, ?e oni si? respawnuj?, chyba do 5 razy. Patche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 1. Musisz wybi? wszystkich stalkerów w Jantarze 2. Nie ma rozwi?zania, agresorzy respawnuj? si? nieustannie Link to comment Share on other sites More sharing options...
greg Posted January 4, 2009 Author Report Share Posted January 4, 2009 1. ja ju? kupi?em gre z patchami i nie wiem do konca o co chodzi ja poprostu chcia?bym z nim porozmawia? 2. jesli tak to bede ich elminiwal tyle razy ile bedzie trzeba Tylko jak bysmi m?ógl da? rade co moglbym zrobi? w grze zeby porozmawiac z tym sacharowem bo chcia?bym grac dalej przechodzic kolejne etapy i w ko?cu dojsc do centrum zony .Jakis klucz ptrzebuje czy co [ Dodano: 2009-01-04, 13:09 ] W Jantarze wszystkich juz za?atwi?em oprucz tych w fabryce gdzie jest to promieniowanie i chodza zombie tam w sumoie tez niewiem narazie jak to bedzie czeba zrobic ale mysle ze to powie mi kturas z kolei misja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filippo23 Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 Jakiego masz patcha? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiedia Cezar Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 Dodam do wypowiedzi kolegów, ?e eliminuj tylko stalkerów-zombiaków. Bug z drzwiami jest powszechny, eliminuj? go tylko patche kolejno wgrywane od 03 do 07. Wszystkie dost?pne na forum. Je?li to nie pomo?e to musz? ciebie zmartwi?: kasuj zapisy, reinstalacja i instalka patchy. Do drzwi bunkra nie ma klucza, otwieraj? si? automatycznie, po wykonaniu zadania : pomó? obroni? obóz stalkerom, przed atakiem zombiaków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greg Posted January 4, 2009 Author Report Share Posted January 4, 2009 xpatch_01 xpatch_04 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 To stary patch, na którym jest najwi?cej problemów. Nie ominie Ci? instalacja najnowszego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greg Posted January 4, 2009 Author Report Share Posted January 4, 2009 a jak to zrobi? da sie go sci?gn?? z tego forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 Przejd? na stron? g?ówn? i znajd? odpowiedni dzia?. Widzisz, tak? To dobrze. Po prostu poszukaj... jego nazwa mówi sama za siebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greg Posted January 4, 2009 Author Report Share Posted January 4, 2009 jest jak narazie bardzo dobrze sciagnalem patcha który naprawil problem z drzwiami wiem poniewaz po instalacji utworzy? sie komunikat ktory mnie o tym poinformowa? zosta? jeszcze jeden problem jak uruchomi? teraz gre ? Mam pirata na opakowaniu jak go kupi?em by?a instalacja i kolejne kroki po niej co zrobi? ?eby gra odpali?a ,tego opakowania niemam a oznaki sa takie jakby trzeba bylo zrobic cos takiego jak po instalacji pierwszy raz a ja tego niepamietam czy móg?by ktos pomoc ? Jak bede zabija? zombie to ja niewiem co bede robil :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 Zapoznaj si? z tym w?tkiem: http://stalker-world.webd.pl/viewtopic.php?t=303 Jak wida? nie mo?emy pomaga? piratom. Zamykam, a ostrze?enie w nagrod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts