wodnik Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Czy tylko ja mam niesamowity problem ze znalezieniem zestawu podstawowego? Ogarnąłem już praktycznie wszystko, mam 300k rubli, a zestawu jak nie było tak i nie ma. Ani u wrogów ani u handlarzy. Jest jakaś możliwość, że coś się zepsuło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Z tego, co pamiętam to zestawy pojawiały się w schowkach. W dużej mierze kwestia szczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 W schowkach, ale również tych nieoznaczonych. Trzeba przeszukiwać co się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Witam, Udało się komuś zlokalizować narzędzia dla technika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi