Pablo1989 Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Grał ktoś w jakąś trackmanię ? Ja mam w posiadaniu United Forver, opłacało się ją kupić, gratis dorzucone okularki 3D, i po włączeniu pewnej funkcji w grze, wszytko nabiera trójwymiaru :), ale to tylko pic na wodę, co do gry, zasady proste, trzeba pokonać daną trasę w krótszym czasie od rywali, choć nie zawsze, np takie Platformy pokonać trasę bez resprawnów samochodu, puzzle złorzyć trasę z dostępnych, ograniczonych elementów, i jej przejechanie, wielką zaletą że w sieci jest oooogromna ilosć tras, dzięki czemu każdy znajdzie coś dla siebie ;), można też dodawać nowe modele samochdów, np ja mam Fiata 126p :), powstały też darmowe odsłony Nations, specialne przygotowane na zawody EWSC, mamy nawet polski skład. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert115 Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Ja mam TM sunrise extreme i jestem calkiem zadowolony. To jest gra nie do przejscia, przynajmniej jak sie chce miec same najlepsze medale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts