bloodrise Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Star Wars Jedi: Fallen Order Przygodowa gra akcji TPP w świecie Gwiezdnych Wojen, której fabuła rozgrywa się pomiędzy trzecim a czwartym epizodem sagi. Gracze wcielają się w Cala, młodego padawana który ukrywa się przed siłami złowrogiego Imperium. Za produkcję odpowiada studia Respawn Entertainment znane głownie z Titanfall oraz Apex Legends. Wymagania sprzętowe: Rekomendowane: Intel Core i7-6700K 4.0 GHz / AMD Ryzen 7 1700 3.0 GHz, 16 GB RAM, karta grafiki 8 GB GeForce GTX 1070 / Radeon RX Vega 56 lub lepsza, 55 GB HDD, Windows 7/8.1/10 64-bit Minimalne: Intel Core i3-3220 3.3 GHz / AMD FX-6100 3.3 GHz, 8 GB RAM, karta grafiki 2 GB GeForce GTX 650 / Radeon HD 7750 lub lepsza, 55 GB HDD, Windows 7/8.1/10 64-bit Oczywiście mowa tu o rozdzielczości FULL HD Recenzja Eurogamera Mój własny gameplay w 1440p A co wy sądzicie o nowych Gwiezdnych Wojnach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 16 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 Właśnie skoczyłem grę Star Wars Jedi: Fallen Order. Gdyby ktoś z Was miał możliwość to zachęcam do ogrania bo WARTO ! Wciągająca fabuła + mega grafika ( w jednym miejscu przypominała mi pierwszy Avatar) + odrobina humoru tworzą niesamowity klimat. Oczywiście było parę momentów, że gdybym miał więcej zębów to mógłbym gryźć klawiaturę a ku... latały jak motyle ale dograłem grę do końca i nie żałuję tego czasu gdy odkrywałem uniwersum STAR WARS na nowo. Na koniec mała ale wielka ozdoba Star Wars Jedi: Fallen Order czyli droid BD-1. BD-1 w trakcie gry budzi wiele uśmiechu a pewnym momencie ratuje GG więc bez niego jak bez ręki Polecam Wszystkim Star Wars Jedi: Fallen Order - WARTO ZAGRAĆ ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi