Pablo1989 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Hej gdy przez długi czas, siedziałem w jego bunkrze, to grała taka muzyka śpiewana przez kobietę, może ktos zna tytuł tej piosenki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Łohohohołohohoh... Ściągnij wypakowywacza plików, wypakuj i poszperaj, musisz znaleźć w którejś z gamedat folder "sound", pomógłbym Ci bardziej, ale SoC wyleciał ode mnie z komputera jakieś 3 miechy temu. Edit: Ktoś wspominał, że chciałby arenę w CS. To wejdźcie w unpacked/sounds/ambient/arena i przesłuchajcie. Może chłopaki z GSC, dają nam w tym wypadku wolną rękę, do zrobienia areny? :-P Ale, zastanawia mnie też folder x18... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Po co? na oficjalnej stronie SoC można ściągnąć muzę z tej gry. O ile pamiętam ten utwór wykonuje grupa Firelake. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 O ile pamiętam ten utwór wykonuje grupa Firelake. Masz jakiś link do posłuchania tej grupy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=Firelake&aq=f A to ze stalkera: http://www.wrzuta.pl/audio/ziKFiZEoHU/firelake_-_dirge_for_the_planet_wersja_z_gry_stalker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Edit: Ktoś wspominał, że chciałby arenę w CS. To wejdźcie w Kod: unpacked/sounds/ambient/arena i przesłuchajcie. Może chłopaki z GSC, dają nam w tym wypadku wolną rękę, do zrobienia areny? :-P Ale, zastanawia mnie też folder x18... Nie mam areny w sounds/ambient, albo coś źle szukam :-/ P.S. Dzięki Filippo za linki. Muzyka jest tak klimatyczna, zwłaszcza gitarowa, że poczułem się jak przy ognisku w Zonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaMysz Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Muzyka w stalkerze jest świetna. Z racji że sam gram na gitarze nauczyłem się jednej melodii. Dla ciekawskich "He was a good stalker" Bardzo fajna. ;-) Dokładnie Fiedia , aż by sie chciało usiąść przy ognisku i posłuchać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Muzyka w stalkerze jest świetna Nie do końca się zgodzę, mogłaby być trochę bardziej dynamiczna, co oczywiście nie oznacza, że jest zła. Po prostu jest jak Volkswagen - robi swoje i nie psuje rozgrywki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Cytat Nie do końca się zgodzę, mogłaby być trochę bardziej dynamiczna, co oczywiście nie oznacza, że jest zła. Po prostu jest jak Volkswagen - robi swoje i nie psuje rozgrywki. Właśnie według mnie ta muzyka oddaje klimat chociaż ciekawe jak by w stalkerze jakieś techno było:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 haha...jest coś ala techno :lol: włącz sobie dynamiczną muzykę podczas pojedynków (czy jakoś tak) ,jest w opcjach gdzieś:lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Na pewno nie ma czegoś takiego w Cieniu Czarnobyla, chyba że grałeś z jakimś modem lub chodzi Ci o funkcję EAX, ale i tam nie zaobserwowałem muzyki w stylu techno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zna ktoś nazwę tego kawałka, który leci w bazie Bandytów (takie ruskie disco polo), bo coś nie mogę go znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Nie poznamy raczej nazwy tego utworu. Do pobrania - tutaj. Jakość bardzo dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Na pewno nie ma czegoś takiego w Cieniu Czarnobyla, chyba że grałeś z jakimś modem lub chodzi Ci o funkcję EAX, ale i tam nie zaobserwowałem muzyki w stylu techno. on nie sprecyzował o jakiego stalkera mu chodzi, choć jest to temat o SoC... a jeśli to temat na życzenia :-D to ja chcę muzę z bazy stalkerów w agropromie, leci w radiu przy pojmanych renegatach, z daleka słychać flet a z bliska metal...rock...heavy metal...(h*j to wie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 z bazy stalkerów w agropromie Może chodzi Ci o utwór Firelake - Fighting Unknown? Jest do ściągnięcia ze strony głównej Stalkera. PS. W razie czego mam go na dysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 dobra dzięki, chodziło mi o właśnie ten utwór :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Nie ma sprawy. PS. Dzięki Elvis za ten link, nie wiem czemu, ale ta muzyczka bardzo mi się podoba, to chyba najlepszy utwór w całej grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi