B1AD3 Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Jak w temacie mam problem z questem "Odszukaj schowek grupy stalkerów" który się aktywuje przy zalewaniu podziemi. I chyba powinienem go wykonać zanim z nich wyszedłem. A ja oczywiście wyszedłem, do podziemi nie da rady wejść tym samym wejściem bo wywala komunikat że podziemia zalane. Moje pytanie da się wejść do podziemi w inny sposób czy czeka mnie gra od początku. proszę o pomoc. Drugie moje pytanie to czy jest możliwość założenia na Thundera celownika optycznego bo w bazie wolności widziałem gościa co z takim chodził, a w ulepszeniach nie ma takiej opcji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Schowek znajduje się w podziemiach. Musiałbyś wczytać poprzedniego sejwa, jeśli takowy w ogóle istnieje. Potem należy odnaleźć schowek przed zalaniem. Drugie moje pytanie to czy jest możliwość założenia na Thundera celownika optycznego bo w bazie wolności widziałem gościa co z takim chodził, a w ulepszeniach nie ma takiej opcji. Poszukaj tutaj tutoriali, w przeciwnym wypadku podam wskazówki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B1AD3 Posted February 2, 2009 Author Report Share Posted February 2, 2009 No to lipa, seva nie mam bo zawsze robi się szybkiego a już kawałek przeszedłem dalej. chyba czeka mnie granie od początku :evil: A co do Thundera to nie znalazłem nic, nie wiem może źle szukam ale po wpisaniu w szukaj Thunder nic nie znajduje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Poszukaj w działach "Tworzenie modyfikacji". Przejrzyj odpowiednie tematy, jeśli nic nie znajdziesz, to daj tam znać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B1AD3 Posted February 2, 2009 Author Report Share Posted February 2, 2009 Mi nie chodzi o grzebanie w plikach, tylko jak widziałem że członek wolności ma Thundera z celownikiem to chciałem się dowiedzieć czy jest możliwość ulepszenia jej aby ten celownik założyć, bo ich mechanik tego nie oferuje. Ale skoro w grze ktoś ma taką broń to powinna być taka możliwość raczej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Nie spotkałem się z taką możliwością... Ewentualnie możesz zainstalować moda Full Upgrades for Armors and Weapons Mod, który umożliwia ulepszenie prawie wszystkich broni i kombinezonów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colio Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 a u mnie ktoś oferował to jakiś mechanik tylko nie pamiętam gdzieś to było ale wiem na pewno ze ktoś oferuje to Chodzisz do gimnazjum, a piszesz, jak... To moje drugie zastrzeżenie - pisownia. Nie po to są słowniki, aby się je trzymało zakurzone w szafie. I to nie jest chat, stosuj duże litery, i znaki interpunkcyjne! - F23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert115 Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Mowimy o CS, czyli da sie zalozyc bez ulepszania. ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiedia Cezar Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 chyba czeka mnie granie od początku Zacznij od autosave, jeśli masz tylko szybki zapis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colio Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Przepraszam was za moją pisownie Przeginasz, kolego. Ostrzeżenie poszło - F23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts