B1AD3 Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Jak w temacie mam problem z questem "Odszukaj schowek grupy stalkerów" który się aktywuje przy zalewaniu podziemi. I chyba powinienem go wykonać zanim z nich wyszedłem. A ja oczywiście wyszedłem, do podziemi nie da rady wejść tym samym wejściem bo wywala komunikat że podziemia zalane. Moje pytanie da się wejść do podziemi w inny sposób czy czeka mnie gra od początku. proszę o pomoc. Drugie moje pytanie to czy jest możliwość założenia na Thundera celownika optycznego bo w bazie wolności widziałem gościa co z takim chodził, a w ulepszeniach nie ma takiej opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Schowek znajduje się w podziemiach. Musiałbyś wczytać poprzedniego sejwa, jeśli takowy w ogóle istnieje. Potem należy odnaleźć schowek przed zalaniem. Drugie moje pytanie to czy jest możliwość założenia na Thundera celownika optycznego bo w bazie wolności widziałem gościa co z takim chodził, a w ulepszeniach nie ma takiej opcji. Poszukaj tutaj tutoriali, w przeciwnym wypadku podam wskazówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B1AD3 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 No to lipa, seva nie mam bo zawsze robi się szybkiego a już kawałek przeszedłem dalej. chyba czeka mnie granie od początku :evil: A co do Thundera to nie znalazłem nic, nie wiem może źle szukam ale po wpisaniu w szukaj Thunder nic nie znajduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Poszukaj w działach "Tworzenie modyfikacji". Przejrzyj odpowiednie tematy, jeśli nic nie znajdziesz, to daj tam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B1AD3 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Mi nie chodzi o grzebanie w plikach, tylko jak widziałem że członek wolności ma Thundera z celownikiem to chciałem się dowiedzieć czy jest możliwość ulepszenia jej aby ten celownik założyć, bo ich mechanik tego nie oferuje. Ale skoro w grze ktoś ma taką broń to powinna być taka możliwość raczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Nie spotkałem się z taką możliwością... Ewentualnie możesz zainstalować moda Full Upgrades for Armors and Weapons Mod, który umożliwia ulepszenie prawie wszystkich broni i kombinezonów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colio Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 a u mnie ktoś oferował to jakiś mechanik tylko nie pamiętam gdzieś to było ale wiem na pewno ze ktoś oferuje to Chodzisz do gimnazjum, a piszesz, jak... To moje drugie zastrzeżenie - pisownia. Nie po to są słowniki, aby się je trzymało zakurzone w szafie. I to nie jest chat, stosuj duże litery, i znaki interpunkcyjne! - F23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Mowimy o CS, czyli da sie zalozyc bez ulepszania. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 chyba czeka mnie granie od początku Zacznij od autosave, jeśli masz tylko szybki zapis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colio Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Przepraszam was za moją pisownie Przeginasz, kolego. Ostrzeżenie poszło - F23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi