Skocz do zawartości

Odszukaj schowek grupy stalkerów

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie mam problem z questem "Odszukaj schowek grupy stalkerów" który się aktywuje przy zalewaniu podziemi. I chyba powinienem go wykonać zanim z nich wyszedłem. A ja oczywiście wyszedłem, do podziemi nie da rady wejść tym samym wejściem bo wywala komunikat że podziemia zalane. Moje pytanie da się wejść do podziemi w inny sposób czy czeka mnie gra od początku. proszę o pomoc. Drugie moje pytanie to czy jest możliwość założenia na Thundera celownika optycznego bo w bazie wolności widziałem gościa co z takim chodził, a w ulepszeniach nie ma takiej opcji.

Schowek znajduje się w podziemiach. Musiałbyś wczytać poprzedniego sejwa, jeśli takowy w ogóle istnieje. Potem należy odnaleźć schowek przed zalaniem.

Drugie moje pytanie to czy jest możliwość założenia na Thundera celownika optycznego bo w bazie wolności widziałem gościa co z takim chodził, a w ulepszeniach nie ma takiej opcji.

Poszukaj tutaj tutoriali, w przeciwnym wypadku podam wskazówki.

Mi nie chodzi o grzebanie w plikach, tylko jak widziałem że członek wolności ma Thundera z celownikiem to chciałem się dowiedzieć czy jest możliwość ulepszenia jej aby ten celownik założyć, bo ich mechanik tego nie oferuje. Ale skoro w grze ktoś ma taką broń to powinna być taka możliwość raczej.

a u mnie ktoś oferował to jakiś mechanik tylko nie pamiętam gdzieś to było ale wiem na pewno ze ktoś oferuje to

Chodzisz do gimnazjum, a piszesz, jak... To moje drugie zastrzeżenie - pisownia. Nie po to są słowniki, aby się je trzymało zakurzone w szafie. I to nie jest chat, stosuj duże litery, i znaki interpunkcyjne! - F23

• Gość zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony, zgadzasz się na nasze Warunki użytkowania.