Killer84 Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Gra ktoś w BiteFight? To taka gierka przez przeglądarkę o walce wampirów z wilkołakami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Ostatnio założyłem konto, ale nie gram. Co dokładnie można robić w tej grze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killer84 Posted February 3, 2009 Author Report Share Posted February 3, 2009 Możesz walczyć, uzbrajać się w coraz to nowy sprzęt, pracować, stworzyć własny klan lub dołączyć do jakiegoś i brać udział w wojnach klanów i trochę innych mniej rozbudowanych rzeczy. Ogólnie gierka jest niezła, choć nie grałem jeszcze w żadną podobną, więc nie mam porównania. Jaką rasę wybrałeś i na którym serwerze, jeśli oczywiście można wiedzieć? [ Dodano: 2009-02-03, 19:22 ] Aha i jeszcze możesz rozbudowywać kryjówkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Serwer: 6 Gracz: Elvis-Scatter Rasa: Wampir Nie mam zamiaru grać w tę grę. Chyba nie jest zbyt ciekawa... Wolę stare, dobre OGame. Za dużo namieszanego fantasy ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert115 Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Jest nudna jak kazda inna gierka na przegladarki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiedia Cezar Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Gra ktoś w BiteFight? To taka gierka przez przeglądarkę o walce wampirów z wilkołakami. Wolę być wampirem w TES IV Oblivion :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killer84 Posted February 4, 2009 Author Report Share Posted February 4, 2009 Chyba nie jest zbyt ciekawa... Wolę stare, dobre OGame. Za dużo namieszanego fantasy ;) No tak w OGame nie ma fantasy ;-) Wolę być wampirem w TES IV Oblivion A cóż to takiego? [ Dodano: 2009-02-04, 04:26 ] Jest nudna jak kazda inna gierka na przegladarki. Wiele osób w nie gra, ale po części masz rację, te gry nie dają tyle przyjemności z gry co "zwykłe gry", choć także bywają wciągające. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Takie gry są dobre, jeśli ma się trochę czasu lub chce się go czymś wypełnić - i z tego się cieszę. OGame na pewno jest bardziej realistyczną grą i posiada mniej elementów fantasy, a jeśli już, to są one odpowiednie dobrane. Oblivion to ponoć dobry RPG, jednak ja do niego nie przywykłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiedia Cezar Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 A cóż to takiego? THE ELDER SCROLLS IV OBLIVION, znakomity RPG firmy Bethesda Softworks. Historia dzieje się w świecie fantasy. Czasopismo CDA oceniło grę 10/10. Ja się tak wciągnąłem, że zakupiłem wszystkie dodatki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts