BLOOD_STALKER Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 1.Stalker SOC 2.fallout3 3.GTA 4 4.True Crime new york city 5.Fable 2 6.call of duty 4 Sorki za 6 ale ja mam 6 ulubionych nie 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
50Cent Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 1. Max Payne - za klimat i fabułę 2. The Godfather The Game - za klimat, grafikę i elementy gangsterskie 3. Gothic - wprawdzie Mroczne Tajemnice, za fabułę i znakomitego RPG'a 4. Postal 2 - za niezłą rozwałkę, gram dla rozluźnienia 5. F.E.A.R. - za super straszną strzelankę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_Napr Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 1. TES III Morrowind + dodatki 2. Warcraft III 3. stalker SoC 4. Diablo II 5. World of Warcraft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Mój ranking ostatnio się poważnie zmienił. 1.Battlefield: Bad Company 2 -Za wspaniały multi -Totalną demolkę 2.Metro 2033 -Za świat post-apo. -Za klimat. -Za to, że gra trzymała ciągle w napięciu. -Za wspaniałe zakończenie, razem z psychozą, totalnie za super końcówkę gry. 3.S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl -Za klimat. -Za fabułę. -Za laboratoria. 4.Mass Effect i Mass Effect 2 -Za ciekawą fabułę. -Pomysły użyte w grze. -Za świat gry. 5.Fallout 3 -Parę postów wyżej już napisałem za co :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubic123 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Ja też napisze 1 Gta 4 - fabuła -bohater 2 Battlefield: Bad Company 2 -Haggard -Multi 3 Red faction Guerilla -Jak nie znosisz kaczora prezydenta to tu możesz się wyżyć :-D -Silnik gry 4 Fallout 3 -Odpadające głowy - Cytuje od "K.O.Z.A" Minigun od babci - Urywanie części ciał 5 Gothic - Bezi - hakuna matata (to bug) A to inne gry które lubię: Cs 1.6, CSS, Team Fortress 2, Left 4 Dead, Left 4 dead 2, Modern Warfare 1 i 2, Wiedżmin, TDU, Fear, Garry's mod, Half life wszystkie części, Burnout Paradaise, Battlefield Hero, Diablo 2 i S.T.A.L.K.E.R (Pisano to z humorem :-D ) Edit : 3 zapomniałem napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 4 Fallout Rozumiem, że masz na myśli Fallouta 3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolaps111 Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 1.COD4 2.BATTLEFIELD 2 3.S.T.A.L.K.E.R.(all) 4.VELVET ASSASING 5.MEDAL OF HONOR AIRBORN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi