Killer84 Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Moje TOP 5 gierek na PC 1. Stalker (obie części) 2. FEAR (tez wszystko) 3. Diablo 2 (jak dla mnie absolutna legenda) 4. Heroes of Might & Magic 3 (kosior wsród turówek) 5. Clive Barker's Jericho (wypas, fajne patenty, niezła fabuła) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 1. Gothic II [RPG] 2. Wiedźmin [RPG] 3. Chameleon [skradanka TPP] 4. Hitman: Blood Money [skradanka TPP] 5. S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl [FPS & RPG] Kolejność przypadkowa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiedia Cezar Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 1. Star Wars Knights of The Old Republic 2. Ghotic II 3. GTA III 4. TES IV Oblivion, Wiedźmin, Two Worlds 5. Stalker - SoC Kolejność według sentymentu do gry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 Mi nie wyszło 5 tylko 6 nie mam jak skosić wszystkie są wypaśne , a kolejność nie ma znaczenia 1. Diablo2 2. Stalker (obie części) 3. Gothic (wszystkie oprócz ostatniej) 4. Wiedżmin 5. SterCraft (wraz z dodatkiem) 6. Heroes 3 oraz 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert115 Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 1.Call of duty 4 MW 2.War hammer dark crusade 3.GRID 4.call of duty 5 WAW 5.stalker CS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filippo23 Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 1. CoD 4: MW 2. Battlefield 2 3. Rainbow Six: Vegas (2) 4. Wszystkie GTA 5. Crysis Kolejność - bez znaczenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vorenus Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 1.Diablo 2 3.Stalker (obie cz.) 3.Mediewal Total War 2 + dodatek Królestwa 4.Half Life (wszystkie) 5.Medal of Honor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killer84 Posted February 18, 2009 Author Report Share Posted February 18, 2009 Ogólnie Nasze preferencje wyglądają tak: 1.Stalker 2.Diablo 3.Gothic 4.Call of Duty 5.GTA Dziwi trochę brak popularności np. Half Life i Crysis. PS. Prawie wszystkie z tych gier gier to gry dość (mało powiedziane o niektórych) brutalne. Czy to aby nie świadczy o nas źle? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Provokator Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Ja pozwolę sobie zmienić gry ponieważ kupiłem sobie dziś nowe a więc tak: #1 50 cent blood on the sand* #2 Mirror's Edge* #3 Ranbow Six Vegas 2* #4 Burnout Paradise Ultimate Box* #5 Sillent Hill: Homecoming* "*" znaczy pod x360 jak wyżej :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 Jeżeli chodzi o strategie to jak bym mógł pisać więcej niż 6 bo już tyle wpisałem w moich typach jako 7 dałbym serie Dawn of War. A 2 strategie wpisałem Heroes oraż StarCraft więc strategie się jednak pojawiają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naznaczony Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 Moje ulubione gry to: 1.Stalker (obie części) 2.Diablo II(LoD) 3.Gothic (1i2) 4.Medal of honor Airborne 5.Company of heroes i Alone In The dark (ta najnowsza) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zachajev Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 1. Wiedźmin: Edycja Rozszerzona 2. Call of Duty 5: World at War 3. Gothc III 4. Stalker Clear Sky 5. Stalker Shadow of Charnobyl :mrgreen: moje top 5 gier. [ Dodano: 2009-02-27, 11:27 ] Lorddino także cię pozdrwiam jak byś kiedyś chciał wejdź na mój temat: Pomoce do gry Wiedźmin: Edycja Rozszerzona. :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp3cu Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Top 5: 1. Fear Combat (za unarmed majstersztyk, zadyma darmowa na sieci!!!) 2. Stalker (obie części za klimat i możliwości modyfikacji) 3. Crysis (grafika) 4. Mediewal Total War 2 (czasami pyknąć jakąś bitewkę) 5. Quake 1 (bez niej nie było by reszty) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balbulus Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Moje Top 5: 1. Kroniki Riddicka - Ucieczka z Butcher Bay 2. Stalker Shadow of Chernobyl 3. Gothic( wszystkie części) 4. Warhammer 40000 Dawn Of War Soulstorm 5. Battlefield 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilov Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 1.Stalker (wszystkie częsci) 2.CoD MW 3.Fallout3 4.Medal of honor airborne 5.Unreal tournament 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulv Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Stalker (wszystkie części) Gothic (wszystkie oprócz "Świtu Bugów"(tzn.Zmierzchu Bogów)) Warhammer 40k: Dawn of war (grałem tylko w podstawkę i Dark Crusade) Campany of Heroes (grałem tylko w podstawkę) Wiedźmin Kolejność przypadkowa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDoo Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Gothic (wszystkie oprócz "Świtu Bugów") Mógłbyś napisać to normalnie, bo nie wiedział na początku o co chodzi. To tak: 1. TES 3 Morrowind +dodatki 2. Gothic 2 + NK 3. AoE 3 + dodatki 4. Seria TW 5. Diablo 2 Nie pisałem całych nazw bo to są bardzo znane tytuły. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulv Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Mógłbyś napisać to normalnie, bo nie wiedział na początku o co chodzi. Mógłbym i tak zrobię, ale ta nazwa znacznie bardziej pasuje do tej gry :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bincon Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Wg. mnie najlepszymi grami są: 1. S.T.A.L.K.E.R. (obie części) 2. Call of Duty 4:Modern Warfare 3. Call of Duty:World at War 4. BioShock 5. Warhammer 40k:Dawn of War II Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najemnik32 Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 1. S.T.A.L.K.E.R. (obydwa i niedługo dojdzie CoP) 2. Halo (wszystkie 4 i pewnie dojdzie Halo: Recon) 3. Faces of War i Soldier: Ludzie Honoru (dwie gry z jednej serii) 4. World in Conflict (a jeszcze dodatek Soviet Assault) 5. Test Drive: Unlimited Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolfenstein Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 1. Return To Castle Wolfenstein 2. S.T.A.L.K.E.R Cień Czarnobyla 3. Call of Duty 4. Mortyr 5. Medal of Honor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDoo Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 Mam prośbę. Możemy napisać dlaczego te gry są najbardziej lubiane przez nas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 Większość osób z tego tematu chyba już nie zajrzy na te forum, ale kolejne osoby wpisujące się w tym temacie mogą napisać krótko i zwięźle, dlaczego lubią te gry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulv Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 Wyśmienity pomysł Moja lista trochę się zmieniła 1 Gothic I i II + Noc Kruka 2 Stalker obie części 3 Wiedźmnin 4 Fable Zapomniane Opowieści 5 Gothic 3 Gothic I i II + Noc Kruka Uwielbiam je za: - Brutalny świat w którym nie ma szlachetnych rycerzy i księżniczek w opałach. - Głównego bohatera. - Piękny świat (nie chodzi mi o grafikę), żyjący własnym życiem. - Pełne spolszczenie. - Za możliwości rozwiązania każdego zadania i sytuacji na wiele sposobów. - questy Stalker Lubie je za: - To że są podobne do gothica (tzn. brutalny świat, możliwości, "piękno" świata). - Zbieranie artefaktów i innych rupieci. - Sposób walki. - Niektóre NPCty - Fabułę w SoC Wiedźmin Lubię ją za: - Głównego bohatera. - Fabułę. - Questy poboczne. - System walki, eliksiry, ciekawy sposób rozwoju postaci. - Brutalny świat. - Jest made in Poland Fable Lubię ją za - Grafikę. - Rozwój postaci. - Fabułę. - Możliwość wcielenia się w prawdziwego bohatera. - Wygląd postaci zależny od charakteru. - NPCty Gothic 3 - Bo to jest gothic - Bezimiennego. - Możliwość zabicia Króla. - Walkę. - Niektóre NPCty. - Nordmar i Varant. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najemnik32 Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 1. S.T.A.L.K.E.R. (obydwa i niedługo dojdzie CoP) 2. Halo (wszystkie 4 i pewnie dojdzie Halo: Recon) 3. Fallout 3 4. World in Conflict (a jeszcze dodatek Soviet Assault) 5. Test Drive: Unlimited Stalker(y) -Klimat. -Swoboda -Zona, tak piękna i tak piekielna. -Elementy RPG -Post apokalipsa Halo (wszystkie) -Fabuła (może idzie i się strzela tylko, ale oplecione jest to fabułą) -Muzyka -Ciekawe przerywniki filmowe Fallout 3 -Post apokaliptystyczna wizja USA -Fabuła -Swoboda -Masa przedmiotów -Pipboy i VATS WiC -Wciąż trwająca zimna wojna -Działania taktyczne -Ciekawe misje TDU -Tam Dokąd Uwarzasz, czyli swoboda -Masa aut -Piękno wyspy -Nie tylko wyścigi, ale przewożenie klasyków ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts