Qrchack Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Ogląda ktoś z was zagubionych? Co sądzicie o 5tym sezonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colio Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Ja oglądem i powiem że ciekawe jest dużo się dzeje tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Ja jako nieprzerwany fan Prison Break mogę powiedzieć, że Lost nie podoba mi się, ponieważ jest monotonny i dzieje się najczęściej w podobnych miejscówkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchack Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Elvis: Nawet czwarta seria prizona cie nie nudzi? PS: Zmieńcie topic forum na Seriale :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 W rzeczy samej, czwarta seria jest bardzo dobrą kontynuacją. Zawsze dzieje się coś ciekawego. Serial oglądam z uwagi na Burrows'a i Mahone'a, a nie na Michael'a. To moje dwie najbardziej ulubione postacie i mają według mnie najciekawiej opisaną historię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Serie Lost i Prison Break przypominają mi opowieści, których muszę słuchać we własnym domu o serii "Moda na sukces". Wynika z nich, że stary Forester nie spał chyba tylko ze swoim synem. Jak tak dalej pójdzie, to następna seria Prisona będzie opowiadać o przygodach w mongolskim zakładzie karnym, a w Lost pojawią się mordercze klauny z kosmosu (był taki film - serio). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Nie lubie tych seriali. Nie wiem co wy w nich widzicie fajnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchack Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Prisona nie oglądam, więc się nie wypowiadam. A co lubię w Lostach? Niesamowity, kompletnie nieprzewidywalny scenariusz, umiejętnie splątujący wątki ze wszystkich wcześniejszych odcinków... Ale nikt ci nie każę lubić Lostów i Prisonów. Poto powstał temat, żebyś powiedział co lubisz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Czwarta Seria Prison Break będzie ostatnią. Niestety... Za dwa miesiące kontynuacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchack Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Jak za dwa miesiące? Przeciez już leci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Na pewno nie dalsza część czwartej serii. Teraz mają przerwę. EDIT: Świat Według Kiepskich - ten polski serial powinien znać chyba każdy. Oto bohaterowie główni (według mnie): Ferdynand Kiepski - myśliciel, wynalazca i profesor. Waldemar Kiepski ps. "Cycu" - paker i strongman w jednym, również myśliciel, jak jego ojciec. Marian Janusz Heinrich Gottlieb Paździoch von Bűmberstein - przedsiębiorca, inteligent. Arnold Boczek - nietrzeźwy umysłowo rzeźnik, galareta społeczna. Serial radzę oglądać po osiągnięciu pełnoletności. Mimo pozorów, można nauczyć się sporo wulgaryzmów typu "kurde". Świat Według Kiepskich oferuje pełną dawkę humoru. Warto dodać, iż w serialu znajduje się mnóstwo przekręconych "powiedzeń". A teraz uwaga... W pełni legalny program, który powstał przy pomocy Polsatu - IPLA. Dzięki niemu możemy oglądać m.in. Świat Według Kiepskich z poziomu odtwarzacza IPLA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 teraz uwaga... W pełni legalny program, który powstał przy pomocy Polsatu - IPLA. Dzięki niemu możemy oglądać m.in. Świat Według Kiepskich z poziomu odtwarzacza IPLA. To ja dziękuję :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zachajev Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Ja bardzo lubie Losty niesamowite zakończenia odcinków i edycji :mrgreen: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Właśnie wystartowała dalsza część czwartego sezonu Skazanego na śmierć - więcej info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Ja oglądam Supernatural. Każdy fan mrocznego(ale nie za bardzo)SF powinien obejrzeć go. Niestety żeby obejrzeć trzeba ściągnąć. To chyba trailer sezonu 3 - Czyżby to była zachęta do piractwa?-bas001. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 U mnie króluje na chwile obecną Pitbull-świetny polski serial kryminalny,mocno wyróżniający się na tle innych produkcji tego typu...no i oczywiście Kiepscy-to tak dla relaksu i potrzeby śmiechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Kontynuacja czwartego sezonu Skazanego na śmierć jest wręcz znakomita, przez co skusiłem się obejrzeć siedemnasty już odcinek (4x17 "The Mother Lode"). I szczerze mówiąc wątpię, czy komuś tym zaszkodziłem, skoro odcinek można było obejrzeć w TV na kanale FOX, dzień przed wypuszczeniem go do sieci. Nie mam zamiaru czekać rok czasu (z przerwą niekiedy nawet półroczną) na wyemitowanie go na Polsacie, chyba że wcześniej wprowadzą go do sprzedaży. Seria Skazanego na śmierć zbliża się ku końcowi, bo pozostało już tylko 5 odcinków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Ja oglądam Dr. House, a z polszczyzny 39 i pół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi