danieldino Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Wystarczy wej?c w \Documents and Settings\All Users\Dokumenty\STALKER-SHOC\user.ltx i otworzy? go edytorem textowym. Gdy si? otworzy wystarczy wklei? to : bind cam_1 kF1 bind cam_2 kF2 bind cam_3 kF3 bind cam_4 kF4 Po wklejeniu zapisujemy zmiany i w??czamy gre. Na klawiszach F1, F2, F3 zmieniamy kamer?. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McSzekspir Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Siema ja mam taki problem otó? gdy wchodz? w lokacje dysku jak? ty napisa?e? to nie mam tego pliku user.ltx szuka?em w wyszukiwarce plików i na innych forach ale wszyscy pisz? ?e musz? go tam mie?. Wi?c prosz? o pomoc Z góry dzi?kuj?. Pozdrowienia dla u?ytkowników Link to comment Share on other sites More sharing options...
danieldino Posted February 28, 2011 Author Report Share Posted February 28, 2011 Nie wiem dla czego nie masz tego pliku i powiedzia? bym jak poprzednicy ?e powinien tam by?. Wrzuci?em ci go ju? zmodyfikowanego. Wklej go tam i zobacz czy dzia?a. http://wyslijto.pl/files/download/ir7cyqcuxt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McSzekspir Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Ok jak b?d? mia? czas to zobacz? jak co? to thx z twojej strony /*\Edit Nie dzia?a sora ale nie wiem oco chodzi z tym ale dzi?ki chocia? ?e wrzuci?e? Nq jak co? ci wpadnie do g?owy to napisz wielkie thx i masz repa. . Prosz? o pomoc z góry dzi?ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
danieldino Posted March 1, 2011 Author Report Share Posted March 1, 2011 Ok jak b?d? mia? czas to zobacz? jak co? to thx z twojej strony /*\Edit Nie dzia?a sora ale nie wiem oco chodzi z tym ale dzi?ki chocia? ?e wrzuci?e? Nq jak co? ci wpadnie do g?owy to napisz wielkie thx i masz repa. . Prosz? o pomoc z góry dzi?ki Spróbuj zainstalowa? gr? od pocz?tku. Sejwy skopiuj gdzie? sobie i ju?. Odinstaluj, zainstaluj i wgraj patche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McSzekspir Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Mam orygina?a i mam patcha 1.006 a odinstalowywa? odinstalowywa?em wiem nie wiem w czym problem jest z tym;[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts