KashanTEM Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Dzień dobry, Eksplorując Bagna w NS 2016, nagle wyłączył mi się interfejs i jak chciałem wejść w pda, to mi nic w ogóle nie dawało Ktoś wie jak rozwiązać ten problem? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poltergeist Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 @KashanTEM Chyba musisz iść do technika w Barze, żeby naprawić PDA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 To tak specjalnie jest zrobione, musisz zrobić to co kolega wyżej napisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KashanTEM Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 (edytowane) 18 minut temu, Monolithalian napisał: To tak specjalnie jest zrobione, musisz zrobić to co kolega wyżej napisał 38 minut temu, Protean napisał: @KashanTEM Chyba musisz iść do technika w Barze, żeby naprawić PDA. Dobra, ale gdzie konkretnie ten typek się znajduje? Edit: Dobra, znalazłem. NPC za barem Edytowane 28 Marca 2020 przez KashanTEM Problem rozwiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi