Golem Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 póki co to mi sie nie chce xD a moj avatar nawet fajnie wyglada i sie wyroznia xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 nawet fajnie wyglada To prawda, ja bym też nie zmienił, jest bardzo oryginalny. Twój awatar, podoba mi się. Lubię malarstwo impresjonistów, tu znajduję ten klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golem Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 lubię malarstwo impresjonistów, tu znajduję ten klimat Wlasciwie to nie wiem o co ci chodzi ;P Mi tez sie podoba ten avatar i nie bede go zmienial http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/lightbulb.gif Postanowione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Wydaje mi się, że twój avatar łapie się pod malarstwo impresjonistów , i to chyba zauważył Fiedia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golem Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 a niby w jaki sposób się łapie? http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/lightbulb.gif Co go czyni impresjonistycznym? To, że jest lekko "rozmazany"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Na sztuce powinniście się o tym uczyć. Na historii też powinna być wzmianka o impresjonizmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golem Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 na historii raczej nie bylo http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/lightbulb.gif a na sztuce owszem, w zeszlym roku. Impresjonizm chyba charakteryzowaly szybkie ruchy pedzla z tego co pamietam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 a niby w jaki sposób się łapie? http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/lightbulb.gif Co go czyni impresjonistycznym? To, że jest lekko "rozmazany"? Nie wiem ja się nie znam tylko wydumałem, że Fiedii o to chodzi, z pytaniami to racze do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 na sztuce owszem To miał być komplement Mr Golem :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golem Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 aha xD Bardzo wyrafinowany, aczkolwiek mój umysł nie był w stanie go pojąć Krótko mówiac: jestem zbyt glupi zeby cos takiego zrozumiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 zeby cos takiego zrozumiec. Bez przesady, jeszcze się taki nie urodził, co by wszystko wiedział. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Mam pytanie jak skompresować avka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Większość współczesnych programów ma możliwość kompresji obrazu przy jego zapisywaniu. Takie programy to m.in. Paint.NET lub PhotoFiltre. Wysoką kompresję obsługuje format z rozszerzeniem .jpg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Znaczy chodzi mi o to, żeby zmniejszyć ilość piksel bez ucinania kawałków avka. Da się to jakoś zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Da się to zrobić np. za pomocą programów wymienionych powyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Ok dzięki :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech 666 Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Jeśli chcesz tylko zmniejszać to uzyj banalnego image resizer, a jeśli wiecej czynnosci to ja uzywam nero photoshop do wszystkiego starcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi