Diavolo Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Mam problem z wyjsciem z x18. Grając w coc samotnikiem na trybie fabularnym, po zebraniu dokumentów z x18 na najniższym piętrze drzwi wyjściowe standardowo się zamykają i nie ma możliwości ich otwarcia, a poltergeista którego trzeba zabić w celu otworzenia drzwi nigdzie nie ma, przez co wyjście jest niemożliwe. Dodam jeszcze, że wchodząc do tego pomieszczenia zespawnowały mi się 2 dziki, i co jakiś czas ekran staje się fioletowawy i jestem pod wpływem emitowania psionicznego, ale nie wiem czy to ma coś do rzeczy. Ktoś coś, jakaś pomoc? ps. Tak, wczytywałem poprzednie save'y żeby spróbować na nich to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Pobierz sobie addona na szybką podróż i się teleportuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi