PREDATOR Posted April 23, 2020 Report Share Posted April 23, 2020 (edited) Witam, bracia Stalkerzy potrzebna pomoc. Po wgraniu gry jest cały czas włączona latarka czołowa, nie można jej wyłączyć. Nie była używana jak wyłączałem grę, bo był dzień. Spotkał się ktoś z takim problemem? Jakieś sugestie jak to rozwiązać? Edited April 23, 2020 by PREDATOR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted April 24, 2020 Report Share Posted April 24, 2020 @PREDATOR ciekawa sprawa, nie spotkałem się z ów problemem. Spróbuj nową grę zrobi ci czy błąd dalej występuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PREDATOR Posted April 24, 2020 Author Report Share Posted April 24, 2020 (edited) Junx Dziś odpalałem grę i jest to samo. Edited April 24, 2020 by PREDATOR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted April 24, 2020 Report Share Posted April 24, 2020 A spróbuj nową grę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PREDATOR Posted April 24, 2020 Author Report Share Posted April 24, 2020 Nowa gra brak tego problemu bo nie mam latarki czołowej. W starej grze problem znika, ale muszę się cofnąć o kilka save-ów, co utrudnia dalszą grę bo tracę to co zdobyłem no i szlak człowieka trafia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OldMan Posted April 25, 2020 Report Share Posted April 25, 2020 Nie wiem czy pomogę i czy dzisiaj bo nie gram w Hybrid ale ciekawi mnie ten problem. Wstaw sejwa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PREDATOR Posted April 25, 2020 Author Report Share Posted April 25, 2020 (edited) @OldMan zapodaje sava. Hybrid 1.1 pobrałem stąd https://stalkerteam.pl/topic/11458-stalker-hybrid-pl/ predator - quicksave47.rar Edited April 25, 2020 by PREDATOR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OldMan Posted April 25, 2020 Report Share Posted April 25, 2020 6 godzin temu, PREDATOR napisał: @OldMan zapodaje sava. Hybrid 1.1 pobrałem stąd https://stalkerteam.pl/topic/11458-stalker-hybrid-pl/ predator - quicksave47.rar 1 MB · 0 pobrań Wszystko fajnie tylko mz przy próbie pobrania pierwszej części krzyczało, że przekroczyłem limit na mój adres IP chociaż nie pamiętam kiedy ostatnio od nich coś pobierałem... W każdym razie zdalnie zalogowałem się na mój komp w pracy i teraz "z firmy" wrzucam plik na mój host. Jak postawie moda i coś wymyślę dam znać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OldMan Posted April 26, 2020 Report Share Posted April 26, 2020 @PREDATOR Znalazłem połowiczne rozwiązanie problemu. Latarkę można włączyć lub wyłączyć przez konsolę. Uruchamia się ją w trakcie gry klawiszem: Polecenie można wkleić nie trzeba wpisywać - wyłączenie to r1_dlights off a włączenia r1_dlights on Latarka wyłączona: I włączona: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PREDATOR Posted April 26, 2020 Author Report Share Posted April 26, 2020 @OldMan dzięki za zainteresowanie i próbę pomocy, ale u mnie ten sposób nie działa. @OldMan U mnie wygląda to tak: Latarka włączona i wyłączona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OldMan Posted April 27, 2020 Report Share Posted April 27, 2020 @PREDATOR Postawiłem Hybrid w sumie po to, żeby sprawdzić co jest z tą latarką. Po tym co napisałeś i po tym jak wczytałem Twojego sejwa (masz zwiększony udźwig) myślę, że masz modyfikowane pliki. Może wstawiałeś do moda jakieś dodatki. Jak chcesz spakuj swoje katalogi scripts i configs Wstaw gdzieś w sieć i podaj linki do pobrania. I zapytam jeszcze czy na pewno dobrze użyłeś konsoli? Sorry za jakość zdjęcia ale gdy jest uruchomiona nie można robić zrzutów ekranu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PREDATOR Posted May 1, 2020 Author Report Share Posted May 1, 2020 @OldMan Problem się rozwiązał. Tak używałem dodatku aby zwiększyć ciężar, ale nie sądzę aby to miało znacznie, do dodatkowo mam tylko wgraną modyfikacje którą mi jakiś czas temu przesłałeś na problemy ze zmianą lokalizacji. Ja też wgrałem wszystko od nowa i dopiero pomogła zmiana kombinezonu. Dzięki za wskazanie kierunku aby rozwiązać problem i za pomoc. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts