PREDATOR Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam, bracia Stalkerzy potrzebna pomoc. Po wgraniu gry jest cały czas włączona latarka czołowa, nie można jej wyłączyć. Nie była używana jak wyłączałem grę, bo był dzień. Spotkał się ktoś z takim problemem? Jakieś sugestie jak to rozwiązać? Edytowane 23 Kwietnia 2020 przez PREDATOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 @PREDATOR ciekawa sprawa, nie spotkałem się z ów problemem. Spróbuj nową grę zrobi ci czy błąd dalej występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PREDATOR Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 (edytowane) Junx Dziś odpalałem grę i jest to samo. Edytowane 24 Kwietnia 2020 przez PREDATOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 A spróbuj nową grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PREDATOR Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Nowa gra brak tego problemu bo nie mam latarki czołowej. W starej grze problem znika, ale muszę się cofnąć o kilka save-ów, co utrudnia dalszą grę bo tracę to co zdobyłem no i szlak człowieka trafia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Nie wiem czy pomogę i czy dzisiaj bo nie gram w Hybrid ale ciekawi mnie ten problem. Wstaw sejwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PREDATOR Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 (edytowane) @OldMan zapodaje sava. Hybrid 1.1 pobrałem stąd https://stalkerteam.pl/topic/11458-stalker-hybrid-pl/ predator - quicksave47.rar Edytowane 25 Kwietnia 2020 przez PREDATOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 6 godzin temu, PREDATOR napisał: @OldMan zapodaje sava. Hybrid 1.1 pobrałem stąd https://stalkerteam.pl/topic/11458-stalker-hybrid-pl/ predator - quicksave47.rar 1 MB · 0 pobrań Wszystko fajnie tylko mz przy próbie pobrania pierwszej części krzyczało, że przekroczyłem limit na mój adres IP chociaż nie pamiętam kiedy ostatnio od nich coś pobierałem... W każdym razie zdalnie zalogowałem się na mój komp w pracy i teraz "z firmy" wrzucam plik na mój host. Jak postawie moda i coś wymyślę dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @PREDATOR Znalazłem połowiczne rozwiązanie problemu. Latarkę można włączyć lub wyłączyć przez konsolę. Uruchamia się ją w trakcie gry klawiszem: Polecenie można wkleić nie trzeba wpisywać - wyłączenie to r1_dlights off a włączenia r1_dlights on Latarka wyłączona: I włączona: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PREDATOR Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @OldMan dzięki za zainteresowanie i próbę pomocy, ale u mnie ten sposób nie działa. @OldMan U mnie wygląda to tak: Latarka włączona i wyłączona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 @PREDATOR Postawiłem Hybrid w sumie po to, żeby sprawdzić co jest z tą latarką. Po tym co napisałeś i po tym jak wczytałem Twojego sejwa (masz zwiększony udźwig) myślę, że masz modyfikowane pliki. Może wstawiałeś do moda jakieś dodatki. Jak chcesz spakuj swoje katalogi scripts i configs Wstaw gdzieś w sieć i podaj linki do pobrania. I zapytam jeszcze czy na pewno dobrze użyłeś konsoli? Sorry za jakość zdjęcia ale gdy jest uruchomiona nie można robić zrzutów ekranu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PREDATOR Opublikowano 1 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 @OldMan Problem się rozwiązał. Tak używałem dodatku aby zwiększyć ciężar, ale nie sądzę aby to miało znacznie, do dodatkowo mam tylko wgraną modyfikacje którą mi jakiś czas temu przesłałeś na problemy ze zmianą lokalizacji. Ja też wgrałem wszystko od nowa i dopiero pomogła zmiana kombinezonu. Dzięki za wskazanie kierunku aby rozwiązać problem i za pomoc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi