The Iceman Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Kolejne przygody bardzo mi się podobają i oby tak dalej, Provokatorze 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Kolejne przygody bardzo mi się podobają i oby tak dalej, Provokatorze Mi też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provokator Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Na razie zbytnio za dużo czasu nie mam, lecz gdy go znajdę na pewno coś napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Pisz pisz trzeba przerwać panowanie w tej kwestii Fidiego, poza tym na prawdę fajnie się to czyta, chciałbym mieć talent pisarski na razie to mi tylko gadanie dobrze wychodzi eheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 na razie to mi tylko gadanie dobrze wychodzi Nieprawda, jesteś cennym nabytkiem na forum, śmigasz po grach i dajesz wiele pomocy użytkownikom. :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Nieprawda, jesteś cennym nabytkiem na forum, śmigasz po grach i dajesz wiele pomocy użytkownikom. :-D A to dziękuję, miło słyszeć, że jestem przydatny i doceniony od takich rzeczy mam nowa silę w palcach i dalej będę wypisywał różności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi