The Iceman Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Hmm... Zaczekajmy na powrót Fiedii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Moja propozycja dla Jury: 1. Wybieramy trzy prace finałowe, które osiągną najwięcej punktów. 2. Każdy z jurorów wybiera 3 prace. 3. Oceniając konkursowicza dajemy swój głos na jedną - najlepszą pracę.(tu można zmienić na: można typować 3 prace jednego konkursowicza) 4. Z trzech prac finałowych wybieramy najlepszą, która zostanie nagrodzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ja jestem chyba za tym, żeby każdy wybrał 3 prace wtedy zsumujesz kto otrzymał najwięcej głosów i jeżeli będzie jakiś remis ty decydujesz kto wygrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ja już wysłałem swoje głosy. Teraz kolej na Was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Moje tez już poszły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Poszlo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 No to zaraz werdykt. Werble.... ta dam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 A jest 2 i 3 miejsce i czy są za te miejsca nagrody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Są, a nagroda to satysfakcja, uśmiechy i uściski dłoni od jury. Dojazd we własnym zakresie hiihih Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Nagrodę otrzymuje zwycięzca nr 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 hehehe, ciekawe jak sobie dłoń uściśniemy... A kiedy będą wyniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Prawdopodobnie jeszcze dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Prawdopodobnie jeszcze dzisiaj. Może dzisiaj to nie, bo Prima Aprilis :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Może dzisiaj to nie, bo Prima Aprilis :mrgreen: Proponuję minutę po północy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 I jeszcze jedna sprawa: jeśli zwycięzca nie zgłosi się po nagrodę w ciągu tygodnia, to przechodzi ona na drugie miejsce, itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Najpierw trzeba wysłać zawiadomienie do zwycięzcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Najpierw trzeba wysłać zawiadomienie do zwycięzcy. Oczywiście, że wyślę wiadomość na PW, dodatkowo w Portalu i dziale Konkursy, będzie ogłoszenie wyników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Konkurs został niniejszym rozstrzygnięty. Więcej informacji - kliknij! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi