Naznaczony Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Witam! jak się nazywają te mutanty z Agropromu te co mają takie jakby długie wąsy i jest tam dużo przeciwników? . \Aha i nie wiem czy dobrze napisałem że to agroprom zchodi sie tam po drabinie mi chodzi o to co tam trzeba wykończyć tych kilku bandytów Za wszystkie odpowiedzi bardzo dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Są to... pijawki. To groźne i silne mutanty, ponieważ posiadają umiejętności szybkiego poruszania się i znikania w dowolnym momencie. A ta miejscowość to podziemia Agropromu (kanały). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Pewnie chodzi Ci o podziemia w Agropromie, a pewną podpowiedzią jak zabić Pijawę jest to, że nawet jak znikną to świeca jej się oczy celuj niżej nich nie powinieneś spudłować, a celne pół serii z automatu skutecznie leczy Pijawkę z prób ataku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 aha dzięki ale jest tam ich dużo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Wydaje mi się , że w grze w grupach większych niż 3 nie występują, a w rzekomych podziemiach są bodajże pojedyńczo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Z tego co pamiętam, to jest tam tylko jedna pijawka i jeden kontroler. Więcej pijawek znajdziesz w Magazynach Wojskowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 aha dzieki za odpowiedź bo myślałem że jest ich więcej:Da jak ta anomalia się nazywa(ta zielona) i co ona robi? Edit: A jeszcze jakieś bandziory tam są oprócz tych na początku? i czy można tam wyjść tym samym wejściem co się weszło? i czy wogóle ten cały agroprom jest duży? bo dopiero jestem początkującym graczem i doszedłem do agropromu dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Ta anomalia to chyba galareta. Nie ten temat - następnym razem, jeśli chcesz spytać o coś zupełnie innego, niż w temacie, to utwórz nowy. Tylko z rozsądkiem. Takie informacje możesz sprawdzić bezpośrednio w grze. Pisz, jak dalej będziesz chciał się czegoś dowiedzieć. http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons//lightbulb.gif i co ona robi? Po wejściu na nią ubywa życie. A jeszcze jakieś bandziory tam są oprócz tych na początku? Na początku są tylko bandyci, ale potem pojawi się wojsko. czy można tam wyjść tym samym wejściem co się weszło? Można wyjść jedynie kanałem wyznaczonym przez grę. i czy wogóle ten cały agroprom jest duży? Podziemia są stosunkowo małe, sam Agroprom oprócz instytutu też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Aha dzięki Elvis Scatter za pomoc jak czegoś nie będę wiedział to na 100% się do ciebie zgłoszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 W pierwszej misji w podziemiach Agropromu jest jedna i kontroler a przy drugiej dwie plus wspomniany kontroler jak go wcześniej nie ukatrupimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 a Na początku są tylko bandyci, ale potem pojawi się wojsko. a dużo jest tam tych wojaków bo już amunicji mam mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Pojawiają się liniowo. Potem ich atak ustaje tam, gdzie spotykamy pijawkę (miejsce, w którym znajduje się galareta). Po wyjściu z kryjówki Strieloka pojawi się ich następna, niewielka fala. Uzbrojeni są w karabiny typu AK74SU. Zmieniłem nazwę tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 ooo teraz lepiej się czyta tą nazwę bo ja nie wiedziałem jaką nazwę wymyślićhttp://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/lightbulb.gif Ps o co chodzi z tym: -Poziomem -HP -MP -EXP Aha i jak byście mogli to wypiszcie mi rangi w tym temacie albo najlepiej na PW (post poniżej):P aha już wszystko rozumiem to nie tak jak na innych forach że natłukę nie wiadomo ile postów i dostanę rangę i będę szpanował tylko żeby tu dostać range to nie pisac żadnych dupereli ps. dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Wszystko masz opisane w dziale Sprawy forum. Administracja bierze pod uwagę sens napisanych postów, a nie ich ilość. Nie off-topujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 już przeszedłem ten Agroprom było tam ok.9 wojaków jedna pijawka i kontroler teraz muszę szukać klucza do x 19 czy jakoś tak temat można zamknąćhttp://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/lightbulb.gif Aha i dzięki wszystkim za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 No to sprawa sie rozwiazala. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Mogą być inne problemy dotyczące tej lokacji, więc odblokowuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi