Przemek77 Posted September 28, 2020 Report Share Posted September 28, 2020 No właśnie - jak to działa? W opcjach "Gra" mam zaznaczone "zapis przy opgnisku" i faktycznie nie idzie zapisywać w innych miejscach. Ale... przy samym ogniskuj też nie. Esc, biorę "Zapis gry" i wywala mi komunikat że tylko przy ognisku mimo, że przy nim (a nawet prawie w nim) stoję. Chodzi o to, by inni stalkerzy tam siedzieli a nie, że sam ogień? Pomóżcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duszman Posted September 29, 2020 Report Share Posted September 29, 2020 tu chyba chodzi o to że obok hud pojawia sie ikonka ogniska (lub domu) i dopiero wtedy możesz robić savy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek77 Posted September 29, 2020 Author Report Share Posted September 29, 2020 Temat ogarnąłem w połowie. W ekwipunku są zapałki i jak przy ognisku je użyć (najlepiej je sobie pod skrót F1-F4 wrzucić) to się gra zapisuje. Dziwnie - używanie zapałek na już płonącym ogniu - no ale działa, najważniejsze. Nadal nie wiem jak odczytywać grę i kończyć grę przy ognisku. Prace trwają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts