Cyfernamis Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 do stalkerow dolonczylem i nadal nie dotsaje jak mmoge se pomuc co zrobic pls pomuzcie zas kurde bede mial pograne :///////// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Nie dostaniesz zadań, bo twoim główny jak do nich dołączyłeś jest teraz Zlikwidowanie Bandytów. :mrgreen: Nie wiedziałem że można zrobić tyle błędów w jednym poście. Polecam na przyszłość FireFox'a. I aktualny regulamin forum - Elvis Scatter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Dostanie, dostanie jestem w takiej samej sytuacji i dostaję oczywiście nie ciągle ale są co jakiś czas a to, że główne to zlikwiduj Bandytów to prawda ale inne też powinien dostawać, jak już mówiłem jest dana ilość zadań w danym momencie może odczekaj trochę idź z pytaniem do kogo innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyfernamis Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 chłopie jak mialem tylko 1.5.08 zpatchowane to dostawalem bbbbbbbbaaaaaaaaaarrrrrrrddddzzzzzzzooooooooo duzo questow pobocznych a teraz wogule nie dostaje ... i kasy se wbic nie moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 A masz teraz ta sama grę czy od nowa zacząłeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Polecam Radom Mod jakoś tak szybciej kasa w nim leci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyfernamis Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 od nowa zaczolem i questow nadal nie ma chlopaki pomocy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 W ogóle nie dostajesz Questów od żadnego człowieczka, tzn jak masz ten znacznik szefa oddziału to żaden ale to żaden ci nic nie proponuje?? Może latasz tylko do powiedzmy 2 którzy po prostu nie dają?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Mam coś podobnego, ale mam znaczniki tylko oni mówi "nie możesz". BTW: Niezły avek Cyfernamis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyfernamis Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 od zadnego ne dostaje misji zadnej i nie chodze tlyko do 2 to nie mozliwe bo przed tem od 1 kolesia nawet 5 questow bylo co teraz robic???? A z tym avatarem to dzieki :P twoj tez zajefajny :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Nie wiem w podstawce tez dużo questow miałem... Dzięki :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyfernamis Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 ojeju jak ja mam grac jak sie kurcze nie da?!!??! zrobili gre za 65 zeta i jeszcze taki shit co to ma byc?!!?!!??!?! za co ja dalem tyle kasy??? za 100000000000 bugów ????? czasem zaluje ze nie zpiracilem tego :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 ojeju jak ja mam grac jak sie kurcze nie da?!!??! zrobili gre za 65 zeta i jeszcze taki shit co to ma byc?!!?!!??!?! za co ja dalem tyle kasy??? za 100000000000 bugów ????? czasem zaluje ze nie zpiracilem tego :/ Clear Sky robione było w pośpiechu, stworzono tę grę w nieco ponad rok. Wyszło 7 łatek - która to gra ma aż tyle poprawek? Z tego powodu z niechęcią podchodzę do Clear Sky. Zamiast Clear Sky warto było kupić Shadow of Chernobyl. Jest tam przynajmniej mniej bugów, po instalacji łatek nic nie rzuca się w oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyfernamis Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 SOC nmie jest az tak wypasiony przeszlem go :/ ale ja za cholere nie wiem co z tymi questami wy dostajecie normalnie questy no nie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 która to gra ma aż tyle poprawek? Gothic 3... Gra nie jest zła i jak na pełną grę nie dodatek to 65zł to mało. @ Cyf Bez obrazy, ale "mówi się, ze osoby używające więcej niż 3 znaki interpunkcyjne takie jak wykrzyknik mają problemy z osobowością ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyfernamis Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 malo jasne nie kazdy dostaje duzo kieszonkowego :// musialem sie wykosztowac a tera jakby mi sie wyswietlilo ne pograsz sobie bo gra jest zabugowana a i patche i tak nic ci nei pomoga dzieki za twoje 65 zeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Ale ja nie mówiłem o ceną jako o sobie, ale jak przeciętną pełna gra chodzi na rynku, a w porównaniu z przeciętną cena to 65zl to mało. a tera jakby mi sie wyswietlilo ne pograsz sobie bo gra jest zabugowana a i patche i tak nic ci nei pomoga dzieki za twoje 65 zeta To wyrób sobie nawyk, że zanim kupisz jaką grę sprawdzaj fora i strony o grach czy się ją opłaca kupić za taką cena jaka jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyfernamis Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 i co ale mi sie ta gra podobala i jak zwykle nic z niej neiu wyszlo swoja droga to widac ze te glupei ruski to nic nie umieja zrobic jedynie to wybuch zrobili a tak to nic ://// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Ogólnie to chyba Ukraińcy zrobili ta grę, a poza tym to tylko u Ciebie jest ten problem więc nie oceniaj całego tworu pod jednym kontem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 U mnie tyż, ale mnie to nie przeszkadza i uważam, że gra jest świetna, może nie dopracowana, ale nadal świetna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyfernamis Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Dino jak zrobiles ze ci wszystko idzie poiwiedz wszystko po kolei powiedz koedze :P poczawszy od instalacji :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Normalna instalacja, tyle, że po formacie najpierw gra potem patche wszystkie dostępne PL oprócz 03 bo nie znalazłem i ogień. A teraz np. jestem na etapie Wolności i powinności i żadnego pobocznego nie dostałem od Wolności i jakoś żyję, mam 2 Sevy dobrą broń i 50k czyli prawie na Egzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyfernamis Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 napisz mi wszystkie patche :P jakbys mogl musze zrobic wszystko co w mej śmocy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Od numeru 04 do 08, czyli: 04, 05, 06, 07, 08 to chyba dość czytelne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyfernamis Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 ok ja tez tak zrobilem tlyko ze tobie idzie a mi nie :/ a ja jestem na tym samym etapie gry i biegam z viper 5 i kompinezonem tym pierwszym za uratowanie wiezy :// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi