Jump to content

Diablo III

VooDoo
 Share

Recommended Posts

Chyba większość z was zna tę grę. Dla tych co nie wiedzą to Diablo to hmmm... jeden z najlepszych H'n'S w historii. Nie wiem czemu, ale za każdym razem kiedy gram w Diablo 2 nie wydaje mi się nudne a inne gry H'n'S tak no może poza TQ, ale to inna historia. A o to próba możliwości nowego diabełka . Oceńcie sami.

Tak ale bez odpowiedniego rozkładu umiejętności oraz statystyk ukończysz normal i potem zginiesz marnie wiec chyba większość przemawia za RPG, w tej grze najważniejsze są umiejętności oraz dobór sprzętu, coś wiem na ten temat grałem około 5 lat teraz mam okres odstawienny. Twój link i tekst tam zawarty twierdzi, że H'n'S należy do RPG czyli obaj mamy rację.

Porcja screenów dla tych, którzy jeszcze nie wiedzą, jak wyglądać będzie Diablo III:

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

Zapowiada się nadzwyczaj ciekawie. Efekty wyglądają znakomicie przy takim mrocznym klimacie. Patent graficzny zmienił się nie do poznania. Twórcy szykują prawdziwy hit i miejmy nadzieję, że będzie on przełomowy w tej serii.

Multi to będzie chyba Battlenet. Co do zdjęć bardzo mi się podoba pomysł z runami i to będzie dobre rozwiązanie. Ach tak mam 2 pytania: 1. Jakie będą inne klasy oprócz Barbarianka(Barbarzynki?), Szamana(Szamanki)? 2. Od ilu lat będzie ta gra?

TY twierdzisz, że to jest głupie ale Oni pewnie myślą o sobie i nabijaniu kasy więc stwierdzenie, że to głupie raczej nie jest miarodajne w tej sprawie, bardziej przemawia to iż WoW jest wytworem tej samej firmy i wydaje mi się, że może być to samo choć popularność D2 zdobyło dzięki Bnetowi to jeżeli zrobią płatne może im zepsuć całość.

Nie dlatego, że jest dosyć duża grupa ludu która bez multi tej gry nie kupi a nie kupią jej jeśli będzie płatny, bo można tak to kupić sobie WoW'a który kiedy wyjdzie D3 będzie(miejmy nadzieję)tańszy. A zresztą mają tyle kasy z WoW'a ze D3 jest robione bardziej dla fanboy'ów niż masówki.

• 2 months later...