Jump to content

Prosze o połączenie modów.

TheBurlak20
 Share

Recommended Posts

Random Mod jest zajeXXXty ale chciałem jeszcze bardziej se go zmodować wiec dodałem:

Full Upgrades for Armors and Weapons Mod (1.0)

Trader Overhaul (1.0)

BTW: Po dodaniu tych modów, podczas ładowania gry wyskoczył bugtrap wiec wiedziałem ze to nie pójdzie. Więc proszę kogoś doświadczonego żeby zrobił zlepek z tych 3 modów

Jeśli jest to możliwe to chciałbym mieć w CS coś lepszego niż tylko PKM.

W Oblivion Lost jest M134 Minigun, (nigdy go nie znalazłem), ale fajnie by było mieć coś tak potężnego.

Będę bardzo wdzięczny jak ktoś mi pomoże.

p.s Dzieki elvis za pokazanie jak zrobić bieganie w exo bo zamierzałem o to zapytać.

Nie przeklinaj - A115

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

chciałem jeszcze bardziej se go zmodowac

Już pobieram mody i zabieram się do roboty.

W Oblivion Lost jest M134 Minigun, (nigdy go nie znalazłem), ale fajnie by było mieć coś tak potężnego.

Nie ma modelu do Clear Sky, więc nie potrafię tego zrobić.

Dzieki elvis za pokazanie jak zrobić bieganie w exo bo o to tez miałem o to zapytać.

Dodać takie coś?

Nie dało by się. HUD broni jest zupełnie inny, nie znam się na modelach, a co gorsza na animacjach. EDIT: Usuń folder gamedata i zainstaluj na czysto Random Moda, a potem wrzuć to: http://rapidshare.com/files/215067012/gamedata.rar U mnie działa na wersji 1.5.05. Nie wiem jak jest z innymi.

Jestem w Kordonie i jak na razie nic się nie sypnęło. Będę informował na bieżąco co i jak.

Tak się zastanawiałem czy nie można było by uploudować tego moda i przekazać go dla przyszłych stalkerów może się komuś przydać. Tu na forum założył bym temat odnośnie tej modyfikacji i nazwał bym go np. Random Mod 2.0 albo coś w tym stylu.

Mam już gotową spakowaną wersje.

OFFTOP:

Wolałbym Cappucino.

OK jak chcesz to niech będzie cappucino.