TheBurlak20 Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Random Mod jest zajeXXXty ale chciałem jeszcze bardziej se go zmodować wiec dodałem: Full Upgrades for Armors and Weapons Mod (1.0) Trader Overhaul (1.0) BTW: Po dodaniu tych modów, podczas ładowania gry wyskoczył bugtrap wiec wiedziałem ze to nie pójdzie. Więc proszę kogoś doświadczonego żeby zrobił zlepek z tych 3 modów Jeśli jest to możliwe to chciałbym mieć w CS coś lepszego niż tylko PKM. W Oblivion Lost jest M134 Minigun, (nigdy go nie znalazłem), ale fajnie by było mieć coś tak potężnego. Będę bardzo wdzięczny jak ktoś mi pomoże. p.s Dzieki elvis za pokazanie jak zrobić bieganie w exo bo zamierzałem o to zapytać. Nie przeklinaj - A115 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 chciałem jeszcze bardziej se go zmodowac Już pobieram mody i zabieram się do roboty. W Oblivion Lost jest M134 Minigun, (nigdy go nie znalazłem), ale fajnie by było mieć coś tak potężnego. Nie ma modelu do Clear Sky, więc nie potrafię tego zrobić. Dzieki elvis za pokazanie jak zrobić bieganie w exo bo o to tez miałem o to zapytać. Dodać takie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBurlak20 Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Nie musisz ale możesz tak jak pisałem wcześniej wypróbowałem metodę jaka podałeś i działa. EDIT: Tak z ciekawości ile czasu ci to zajmie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Na razie jestem zajęty, na jutro powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Wstawisz jak połączysz?? fajnie by było jakbyś zrobił tak jak z Randomen i Warsaw Pact. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Dużo jest roboty przy plikach. Wstawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBurlak20 Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Witam i o zdrowie pytam hehehe taki żarcik :lol: Pytanie w sprawie modzika jak prace idą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Spokojnie, pozostały mi tylko największe pliki. Dzisiaj wieczorem będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBurlak20 Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Nie ma modelu do Clear Sky, więc nie potrafię tego zrobić. Przyszło mi do głowy czy nie dało by się wykorzystać modelu z OL, przecież SHoC i CS są takimi samymi grami pomijając fabułę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Nie dało by się. HUD broni jest zupełnie inny, nie znam się na modelach, a co gorsza na animacjach. EDIT: Usuń folder gamedata i zainstaluj na czysto Random Moda, a potem wrzuć to: http://rapidshare.com/files/215067012/gamedata.rar U mnie działa na wersji 1.5.05. Nie wiem jak jest z innymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBurlak20 Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Ok dzięki za posklejanie tego wszystkiego zaraz sprawdzę jak działa, i napisze. EDIT: U mnie nie działa mam patch08. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Podaj log z błędem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBurlak20 Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Tutaj możesz ściągnąć: ERROR LOG EDIT: Nie wiem czy nie łatwiej było by się dogadać na GG napisz co o tym sądzisz na PW. EDIT 2: Z tego co wyczytałem to nie może otworzyć jakiegoś pliku "up_gr_ab_abakan". Czy to nie jest ten problem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Wprowadziłem kilka poprawek. Podkreślam, że testowałem tylko na wersji 1.5.05. http://rapidshare.com/files/215289139/gamedata.rar Z tego co wyczytałem to nie może otworzyć jakiegoś pliku "up_gr_ab_abakan". Czy to nie jest ten problem ?? Tak, ale nie jest to plik, lecz sekcja :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBurlak20 Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Instalacja tak jak poprzednio czy tylko wrzucam do gry i powinno działać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Podmień załączone pliki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBurlak20 Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Działa ale pogram trochę i sprawdzę czy w innym miejscu gry nie wyskoczy bugtrap. Masz u mnie piwo za ta pomoc :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Masz u mnie piwo za ta pomoc :lol: Wolałbym Cappucino. Daj znać, jak coś będzie nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBurlak20 Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Jestem w Kordonie i jak na razie nic się nie sypnęło. Będę informował na bieżąco co i jak. Tak się zastanawiałem czy nie można było by uploudować tego moda i przekazać go dla przyszłych stalkerów może się komuś przydać. Tu na forum założył bym temat odnośnie tej modyfikacji i nazwał bym go np. Random Mod 2.0 albo coś w tym stylu. Mam już gotową spakowaną wersje. OFFTOP: Wolałbym Cappucino. OK jak chcesz to niech będzie cappucino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 W temacie o Random Modzie można dodać link do tej kompilacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBurlak20 Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 OK nie ma sprawy zaraz wrzucę na rapida i zamieszczę to w tamtym temacie, dodam tez krótki opis co zostało tam zmienione, no i nie zapomnę dodać ze to twoja robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 OK nie ma sprawy zaraz wrzucę na rapida Tylko wrzuć na konto premium lub kolekcjonerskie, bo inaczej zablokują plik po 10 ściągnięciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBurlak20 Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 No to z tym będzie problem bo nie mam konta premium na rapidzie a kasy tez nie mam żeby cokolwiek tam kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Załóż konto kolekcjonerskie, bo jest darmowe. Najpierw wrzuć plik, a potem przetransferuj go na konto kolekcjonerskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBurlak20 Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 OK zrobione plik jest już na rapidzie. Mam go sam wstawić tam do randoma czy podać tobie link i sam go tam wstawisz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi