The Iceman Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Podaj mi link na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBurlak20 Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Mam bugtrapa wydarzył się gdy podszedłem do handlarza powinności i chciałem z nim pogadać. Link: >>Bugtrap<< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Błąd nie jest związany z modem, przytrafił się przypadkowo, jak większość innych, sam nie wiem jak naprawić ten skrypt (nie był przeze mnie edytowany, a kompilacja go nie zawiera). Być może problem tkwi w samym Random Modzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBurlak20 Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Bugtrap powtórzył się jeszcze kilka razy wiec nie zaglądam do handlarza powinności, ale to minus dla moda który tak dobrze się prezentuje. No i jeszcze jeden Bugtrap straciłem swoja zapisana grę muszę zaczynać od autosave na początku agropromu :-/ LINK: >>Kolejny Bugtrap<< 1. Czyli to jest problem z jakimś skryptem w randomie ?? 2. Trudniej to naprawić ?? 3. Zająłbyś się tym gdybym bardzo ładnie poprosił ?? 4. Może mieć to związek z wersją gry ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Sprawdziłem. Tego pliku nie ma w Random Modzie, a ja go nie modyfikowałem. Może mieć to związek z wersją gry ?? Jak już napisałem, nie testowałem na innych wersjach. Random Mod jest oficjalnie kompatybilny z 1.5.05, a pozostałe mody z 1.5.04 i poprzednimi. Może się okazać, iż mody te nie są w pełni ze sobą kompatybilne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBurlak20 Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 A nie dało by się przystosować moda do nowej wersji gry ?? Czy trzeba było by zrobić moda od nowa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Jeżeli mogę się wtrącić (nie jestem ekspertem w tej sprawie) to wydaje mi się iż patche wprowadzają wiele nawet mały niezauważalnych zmian i ogólnie trudno je wyłapać i to może być problem nie do przejścia bo nie wiesz raczej co zawiniło a może o być mała pierdołka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBurlak20 Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Chodzi mi o to czy nie dało by się na istniejącym modzie zbudować nowy dostosowany do nowego patcha myślę ze przystosowanie moda nie powinno być aż tak trudne. Jestem zielony, ale proste zmiany sam mogę dokonać tylko trzeba mi powiedzieć co, jak i gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Musiałbym tworzyć aż dwa mody od podstaw, na co nie mam niestety czasu, bo tworzę własnego moda pod SHOC. Będą tam ważniejsze rzeczy, a te są typowo cheaterskie. przystosowanie moda nie powinno być aż tak trudne To nie jest robota na 5 minut lub godzinę. Wiele zmian wymagałoby testów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBurlak20 Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 A gdybyś miał czas w wolnych chwilach dał byś rade ?? Nie mówię ze chce tego moda jak najszybciej ważne żeby działał na najnowszym patchu. Tak BTW to nad jakim modem teraz pracujesz zdradzisz jakieś szczegóły ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Nie mówię ze chce tego moda jak najszybciej Mam sporo spraw organizacyjnych na forum, jak i za, ale postaram się to zrobić, nie wcześniej niż za tydzień. Okres ten może się wydłużyć. Tak BTW to nad jakim modem teraz pracujesz zdradzisz jakieś szczegóły ?? Najpierw będzie to zwykły mod. Taka alfa dla użytkowników. Lepsze tekstury, dźwięki, balans wyposażenia, poprawione efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBurlak20 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Pisze tutaj bo nie chce zakładać nowego tematu. Chciałbym żeby nie było respawnu u renegatów, bandytów i mutantów. Denerwuje mnie ciągłe oczyszczanie składu na wysypisku. Dało by się zlikwidować resp. tych frakcji i mutantów ?? BTW: Elvis wiem ze jesteś zajęty innymi modyfikacjami ale chciałbym jeszcze zapytać o to co tu wcześniej omawialiśmy w tym temacie. Bo interesuje mnie działająca wersja tego zlepka który miałeś przygotować . Jak idą prace nad tym ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Chciałbym żeby nie było respawnu u renegatów, bandytów i mutantów. Denerwuje mnie ciągłe oczyszczanie składu na wysypisku. Da się tylko zmniejszyć respawn. Teraz na głowie mam ważniejsze mody, typu Better Zone, Innovation Mod i Black Market Mod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Innovation Mod Kiedyś robił go Innovation Mod Team,jeśli o tym samym mówimy-kontynuujesz pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Better Zone, Innovation Mod Mógłbyś przybliżyć nam co będzie w tych modach. Czy to pytanie nie na ten temat?? Bo Black Market wiem co w nim będzie i już się doczekać go nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Kiedyś robił go Innovation Mod Team,jeśli o tym samym mówimy-kontynuujesz pomysł? Właśnie dostałem się do teamu i będę pomagał w tworzeniu moda. Mógłbyś przybliżyć nam co będzie w tych modach Better Zone to mod dla Najemnika, a Innovation Mod to mod zapoczątkowany przez Missile, coś w stylu Priboi Story lub Oblivion Lost (w produkcji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Ja tez przyłącze się do gratulacji. No to będzie testowania a testowania ehheeh. Ale moim prywatnym faworytem jest Black Market chciałem sobie zacząć grać ale poczekam i już pyknę z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Filmik z Innovation Mod,dla chcących zapoznać się z tematem (chyba ,że coś zmieniono w projekcie)...ponawiam gratulacje Elvis :mrgreen: : http://www.youtube.com/watch?v=hpJ02lWEwOQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Coś ten link nie działa popraw może. Teraz idzie nie działał jak był na początku tekstu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Czujecie ten klimacik...niby-olbrzym w Kordonie :mrgreen: ,się będzie działo :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 To jest stary trailer, mod wygląda teraz o wiele inaczej. I panowie, nie róbcie tu burdelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 I panowie, nie róbcie tu burdelu A w którym momencie robimy ten burdel?...i nie kasuj,że nie na temat.To,że wrzuciłem stary trailer to nie jest na temat-daj nowy link jak dysponujesz?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Ja nawet edycje walnąłem żeby nie robić nowego postu. Choć teraz się wyrównało ale to za ten burdel :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 A w którym momencie robimy ten burdel?...i nie kasuj,że nie na temat.To,że wrzuciłem stary trailer to nie jest na temat-daj nowy link jak dysponujesz?. Właśnie - spójrz na treść tematu. O Innovation Modzie jest już dawno osobny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Miałeś na myśli ten temat?: http://stalker-world.webd.pl/viewtopic.php?t=42 Jest zablokowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi