VooDoo Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 To tak: Jetem członkiem Samotników i mam za zadanie zniszczyć bandziorów tylko problem w tym ze: 1. Zadanie wyeliminuj wrogów: Skład co mniej więcej 5 min się zmienia na anulowane i z powrotem na aktywne. To tak ma być? 2. Czy te debilne drzwi są kiedykolwiek otwarte? 3. Mam tez za zadanie utrzymać obóz za obozem koncentracyjnym, ale nie ważne jak długo go utrzymuje i tak moi kumple nie racza ruszyć dupsk. Ale nie tak jak miał Dino, widać ze idą ale albo się gdzieś czopną albo idą pół dnia 1 metr. Czy to tak zawsze jest? Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Poczytaj 5 oraz 6 stronę tematu tam masz wsio wypisane. KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Ok punkt 1. i 3. są już rozwiązane, ale co z dwójeczką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Tak, odejdź od bazy to się otworzą tam w środku ktoś powinien być. Walnij go z daleka jak się da albo wbiegnij do środka nim zdążą zamknąć ja tak zrobiłem z baza Wolności tyko trzeba być przygotowanym na ostre strzelanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Spróbuję 2 sposób bo w bazie zostało mi ich aż 3 i jeden z nich to Joga więc się z daleka nie da narazie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 To jeszcze spróbuj patent ze strzelaniem przez drzwi, jeżeli są odpowiednio blisko to zgina po dobrym strzale lub spróbuj walnąć do środka granat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Rozwaliłem wszystkich w Składzie ale nie było jeszcze tego zadania. Teraz ma problem z tymi ciężkim dupami od Samotników co nie chcą do mnie przyjść. Da się coś z tym fantem zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Nie jak sami nie przyjdą to ich nie ruszysz ciesz się, że w ogóle idą, a może im pomóż coś rozwal po drodze może się gdzieś zaczopowali. A w tamtym poście pisałem żeby najpierw było wsio na zielono oprócz składu i dopiero otem atakować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Czy jak Ty szturmowałeś skład to po zabiciu paru gości w Składzie nagle chowałeś automatycznie broń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Tak się zdarza jak nikogo nie widzisz i nikt do Ciebie nie strzela czasem gra myśli, że jesteś przyjacielem i chowa Ci giwerę ale po 1 strzale do Ciebie od nowa się pojawia prawda?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Właśnie nie! Czasami muszę wyjść (raczej uciekać) ze Składu i dopiero poza Składem mogę ją wyciągnąć z powrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Do mnie jak strzelali to od razu mogłem broń wyciągnąć może masz coś i tak nie wiem ale jak ci się schowa to automatycznie sprawdź ilu jest wokół ciebie wrogów i jeżeli są to wtedy dyla za mur i od nowa ich trzaskać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Właśnie nie! Czasami muszę wyjść (raczej uciekać) ze Składu i dopiero poza Składem mogę ją wyciągnąć z powrotem. To jest właśnie jeden z wielu bugów w grze i tylko takimi partyzanckimi metodami można to eliminować. Mnie na przykład w bazie Wolności zastrzelili z tego powodu - nie mogłem wyciągnąć broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Fiedia stosuj się więc do moich rad a włos ci z głowy nie spadnie, jak się broń chowa dyla z bazy na momencie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Ile razu oni będą się respić?! Bo już chyba ze 3 razy ich zabijałem a oni znowu. Ja chcę już SEVA :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 No ręce opadają po co zajmujesz im bazę jak nie masz innym warunków spełnionych?? Przecież mówiłem atakuj jak wsio będzie na zielono oprócz zajmij Skład. Jeżeli tak będzie wtedy idziesz zajmujesz w danym momencie masz wszystkie na zielono i zalicza ci questa, czy to takie trudne, przecież już wsio miałeś napisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Tylko co zabiję to wstaje tak jakby... Ile na świecie tych bandziorów. Ok już sobie poradziłem(jak narazie) Dzięki za pomoc :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Oni się wiecznie respawnują taka to gra tego nie zmienisz, Każda frakcja się odradza tak to już jest . Raz mi się udało, że Stalkerzy zajęli Skład ale nie wiem jak i dlaczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Stalkerzy zajęli Skład ale nie wiem jak i dlaczego. Mi się to zdarzyło, jak pomogłem Stalkerom wybić Bandytów koło Pchlego Targu, a potem wszystkie posterunki i na końcu Skład - co prawda dziwnie dużo ich było na Wysypisku. Jeśli chodzi o respawn - nigdy nie osiągniemy maksymalnego wyniku, nawet jak zajmiemy Skład. Gra generuje Bandytów w Agropromie na wzgórzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Jeśli chodzi o respawn - nigdy nie osiągniemy maksymalnego wyniku Jak nie? Ja raz mialem sile frakcji 0. :-P Ale tylko na jakis czas. Ciekawe kto ich zrekrutowal w swoje szeregi, skoro wszyscy byli martwi. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Ciekawe kto ich zrekrutowal w swoje szeregi, skoro wszyscy byli martwi. Skrypt zaprogramowany jest tak, że postacie respawnują się co jakiś czas, bez względu na to, czy stanowiska powinny być puste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBurlak20 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Co do składu na wysypisku wolni stalkerzy go zajęli ale gdy pojawili się nowi bandyci wszyscy tak jakby zniknęli prawdopodobnie zostali zabici wiem ze jest mod który wyłącza resp bandytów i innych (nie pamiętam wszystkiego) ale on chyba nie najlepiej działa bo już na nim grałem i jakoś bandyci byli dalej obecni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Skrypt zaprogramowany jest tak, że postacie respawnują się co jakiś czas, bez względu na to, czy stanowiska powinny być puste. Wiem, ale w normalnym zyciu to by nie przeszlo. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi