Kielek4321 Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 siema jak w tytule wywala do pulpitu przy przejściu na generatory przejścia na inne lokacje bez problemu nie wiem gdzie szukać logów błędów itd wersja beta 1.5 r6 plus polonizacja bez żadnych dodatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 @Kielek4321 Popatrz czy w plikach gry masz folder "savedata" czy jakoś tak. Tam są foldery z logami, zapisami i screenshotami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielek4321 Opublikowano 23 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 mam coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 A próbowałeś się trochę pobawić ustawieniami graficznymi? Zejdź na jakieś niższe oświetlenie, ustawienia bajerów itp, czasem to pomaga. A jak zmiana ustawień nie pomoże, to musisz poczekać na kogoś znającego temat, bo ja nic nie wymyślę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielek4321 Opublikowano 23 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 zmieniłem z directx 8 na directx9 i pomogło dziękuje za pomoc wariat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi