Jozio Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Ja ta uwielbiam ze szturmówek to: -TRS -AK 74 A ze snajperek to b?dzie: -SVD -SVU czy jako? ta je?eli nie wiecie o który mi chodzi to ten z uk?adem bezkolbowym czy jako? tak:P A i jeszcze jedno.Avatar podejrzewam ?e niema G36 w kampanii tylko jest przez neta bo nie spotka?em si? z nim w kampanii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTRR131 Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Od pierwszyego stalkera niezmiennie AN OBAKAN I SVD DRAGONOV DALEKOSIEZNY.W modzie kapitalny jest pm dzika i gausus od ducha ,pepesza wcale niezgorsza na mutanty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diegtiariov Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Powiem krótko Ak z ulepszeniami na maksa:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Generalnie wygrywa bro? konstrukcji radzieckiej. Jest prosta w obs?udze, mniej zawodna i po ulepszeniach zwi?ksza swoj? u?yteczno??, kolejny aspekt to dost?pno?? amunicji do tej broni jest du?o ?atwiejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromow Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Moimi ulubionymi broniami s?: Ak 74, dobry do d?u?szego u?ytkowania, nie zacina si?, mo?na go fajnie ulepsza? i nie jest a? tak drogi. W sprawie karabinów snajperskich to Wintar BC, lekki, celny. SWD te? jest dobry, ale niestety nie mo?na z nim biega? sprintem i ci??ko si? z nim obraca?, ale gdy ju? si? na niego zdecydujemy to mo?na go fajnie ulepszy?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Z AK-74 cz?sto nie strzela?em bo jako? mi nie wchodzi . Tak to strzela?em z TRS 301 Ostatnio ulepszy?em tak mojego AK ?e ma stabilno?? toru lotu na 100 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 moj? ulubion? broni? s? AK 74 i ta strzelba my?liwska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Ja ak74 mialem juz na bagnach. A ogolnie to zalezy od moda ale przewaznie AS WAL z luneta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starik Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 W moim skromnym przypadku - Abakan AN-94. Podrasowa?em go tak, ?eby dzia?aniem przypomina? szybkostrzelny AKM-74 znaleziony w kryjówce Stie?oka, jeszcze w "Cieniu Czernobyla". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Ta sama co w opisie Vintar , ostatnio przypasowa? mi si? tez Trs-301 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Ja ak74 mialem juz na bagnach. A ogolnie to zalezy od moda ale przewaznie AS WAL z luneta. Ja po zainstalowaniu najnowszego patha ak74 mia?em ju? w ekwipunku na starcie do tego bodaj?e 30 naboi w magazynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Tak piszemy o karabinach,pistoletach i strzelbach. Nie u?ywacie granatów zaczepnych i obronnych. ?wietna bro? miotana, stromotorowa o du?ej sile ra?enia. Do u?ycia przeciwko nieprzyjacielowi ukrytemu za przeszkodami i w budynkach, grup? nieprzyjació? i mutantów. Granatniki podczepiane, duxm?y zasi?g, si?a ognia i ra?eni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi