Los Bobos Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Poszukuję moda który by dodawał możliwość wezwania kolegów z frakcji na pomoc przez radio i poprawiał AI przeciwników np. Jak jest za dużo moich to uciekają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Obawiam się, że masz problem wielu graczy i jest on nierozwiązany. Można tylko jakimś modem podkręcić ogólnie wojnę frakcji będą wtedy biegać i zajmować pozycje bardzo szybko ale opcji z wzywaniem kolegów jeszcze nikt nie wymyślił, albo może tak nikt na forum o tym nie słyszał ten problem był poruszany wiele razy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Bobos Posted April 9, 2009 Author Report Share Posted April 9, 2009 Z wzywaniem kolegów przez radio ktoś już wymyślił, ale jest to jedna z modyfikacji w większym modzie: http://forum.stalker.pl/viewtopic.php?f=48&t=4579 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 albo może tak nikt na forum o tym nie słyszał ten problem był poruszany wiele razy. Jak wyżej, poza tym jak znalazłeś taki mod u nich to może i poszukaj takiego jakiego potrzebujesz ja patrzyłem tez na FF i nie mogłem znaleźć. Swoją droga jest ich tam mniej (modów) czyżby skutki reorganizacji?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts