The Iceman Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Lista Zmian: 1. Usprawniono zintegrowany system przeciwko oszustwom, by pozwalał na zapisywanie zrzutów ekranu przez gracza. 2. Usprawniono zintegrowany system przeciwko oszustwom, by pozwalał adminom na śledzenie modyfikacji w ustawieniach gry sieciowej. 3. Usunięto błąd, który powodował natychmiastową śmierć gracza po odnowieniu. 4. Usprawniono system kontroli graczy podczas połączenia. 5. Usunięto błąd związany z RPG-7. 6. Usunięto błąd związany z menu handlu. 7. Dodano nowy efekt: High Definition Ambient Occlusion. 8. Poprawiono stabilność gry. Gra Wieloosobowa: 1. Zwiększono obrażenia zadawane przez "Tunder 14" oraz "SA Avalanche". 2. Dodano możliwość doczepienia lunety do "SA Avalanche". 3. Pistolet „UDP Compact" posiada powiększony magazynek (12 naboi). Download: http://www.gram.pl/pliki_szczegoly.asp?id=2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 A ważnych rzeczy jak woja frakcji nie poprawią, nie dobrze ale chociaż coś robią to się chwali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Tak to jest. Nie wiem czy oni for nie czytają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Nie pewnie czytają i śledzą na bieżąco wszystkie :mrgreen: . A tak poważnie może śledzą swoje czytają meile od graczy, ale może taka zmiana jest trudna do zrobienia nie wiadomo. Ciekaw jestem czy 09 będzie ostatni czy będą inne jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ale to jest wkurzające, że robią twego co potrzeba tylko jakiś (moim zdaniem) głupi mult poprawiają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Według nich wcale nie głupie pewnie, kilka osób w niego gra jak znam życie (sam nigdy nie grałem) ale może dzięki temu, że go usprawniają sprzedadzą więcej kopii gry i na tym im pewnie zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ale to jest wkurzające, że robią twego co potrzeba tylko jakiś (moim zdaniem) głupi mult poprawiają... Zgadzam się z tobą. Powinni poprawiać stabilność gry, a nie zajmować się multiplayerem w którego gra garstka ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ale w tym pewnie kaskę widzą albo sami grajĄ i im zależy eheheh. Chociaż • poprawiono optymalizację gry To może wiele znaczyć w tym coś ważnego się może kryć, ale kto wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Gra powinna być kompletna, stabilna i udoskonalona w całości, dlatego twórcy do tego dążą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 No tak tylko ile jeszcze patchy wprowadzą , ja rozumiem 7 spraw przeoczyli zrobili 3 patche naprawiło, a tu 9 maja zamiar wydać i końca kłopotów jak nie było widać tak nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 To jest tak, jak spieszy się z wydaniem wadliwego oprogramowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 A teraz pewnie myślą, że wszyscy będą zadowoleni jak wypuszcza co jakiś czas patcha. No w sumie chociaż ucisza niektórych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 I pewnie się skończy tak jak w Shadow of Chernobyl-tam ostatnie patche były pod multi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Pomyślcie o tych, co nie mają dostępu do internetu. Jak oni mają grać z bugami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ciekawe czy wydana wersja gry z 2009 roku będzie z zainstalowanymi patchami? A nie lepiej było by zaczekać do np czerwca i dostać porządnego patcha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Niestety,pozostają im jedynie koledzy, ewentualnie kafejki netowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 A czy np. jakieś płytki z gazet nie oferują patchy?? Ja się na tym nie znam bo kupowałem ostatnio jakąś gazetkę tematyczną ze 4 lata temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ciekawe czy wydana wersja gry z 2009 roku będzie z zainstalowanymi patchami? Myślę, że CD Projekt w najbliższych miesiącach o to zadba, tak jak w przypadku Cienia Czarnobyla. A nie lepiej było by zaczekać do np czerwca i dostać porządnego patcha? To już zależy w dużej mierze od twórców. Najlepiej, jakby bugi były poprawiane na bieżąco, a nie za kwartał, rok, czy pół. A czy np. jakieś płytki z gazet nie oferują patchy?? Ja się an tym nie znam bo kupowałem ostatnio jakąś gazetkę tematyczną ze 4 lata temu. Niestety, czasopisma pomijają niekiedy patche do znanych tytułów. Nośnik jest ograniczony i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ale to przecież tyle roboty z tymi patchami, że szok nowa grę by za ten zużyty czas napisali. A rzeczywiści mogli się z pół roku wstrzymać z wydaniem i mocniej popracować nad pierwszym wypustem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ale zacząłby się wtedy poważny problem. Gracze nie daliby spokoju twórcom, po prostu nie mogliby kontynuować swojej gry z niewiadomych przyczyn. Gracze uznaliby twórców za oszustów i ignorantów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 To racja jak wypuścili bubla to muszą coś z nim robić bo tak jak mówisz żyć by im klienci nie dali, ale ile mniej by roboty twórcy mieli jak by się do roboty na początku lepiej przyłożyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Przestańcie narzekać. Ja gram na wersji 07 i praktycznie nie widzę żadnych błędów, ale mimo to cieszę się, że twórcy naszej ulubionej gry nie zaniedbują jej. Poza tym wielkie tytuły nie powstają na kolanie w pięć minut, trzeba czekać nie nieraz wiele lat, by później wiele następnych lat cieszyć się taką produkcją. Trochę cierpliwości. PS. Cieszę się, że ten patch usprawnia jeszcze tryb multi, bo zamierzam zacząć w nim grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Nie gram w multi, ale wtrącając się do dyskusji: - jeden patch, to normalka, można coś zgubić, no dwa. - kilka, to ewidentna wpadka - SoC i CS, katastrofa Ratuje twórców, tylko grupa zapaleńców - modderów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ratuje twórców, tylko grupa zapaleńców - modderów. Nie zgadzam się, twórców ratuje to, że wymyślili Stalkera i za to im chwała. Bez nich modderzy nie znaczyli by nic, choć także nie chcę umniejszać ich zasług dla tego tytułu, bo są bardzo duże. Poza tym nie zapominajmy, dlaczego tu jesteśmy, połączyła nas właśnie ta gra, a nie jakaś inna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Nie zgodzę się z Killerkiem, a poprę Fiedie. Sama ilość patchy mówi sama za siebie, a tobie nie wierzę, że wszystko chodzi bez problemu ani razu nie miałeś bug trapa, w wojnie frakcji zawsze dobrze chodzą twoi ludzie i są na czas nie gubiąc się po drodze?? Jest wiele takich małych błędów dzięki którym gra nie jest tak przyjemna jak powinna. Od gracza zależy czy zleje to i będzie pykał tak jak się da z błędami i je po prostu zaakceptuje czy będzie się wściekał. Dla mnie jeżeli błędy nie psułyby rozgrywki wsio by było w porządku ale niestety tak nie jest i mam nerwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi