VooDoo Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Ja jestem za Killerem. Nie ważne jak bardzo była by zabugowana ta gra to i tak byśmy (w większości) w nią grali, a co za tym idzie to forum powstało by niezależnie od tego czy były by patche czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 W zdecydowanej większości wychodzą patche do gier,tu się można tylko zastanawiać czemu tak dużo...ale jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo,że o pieniądze-wypuszczona gra to zysk,a później można ją poprawiać.Wiedźmin też miał 4 patche i co najmniej jeden fix.,bo to i poważna i solidna gra-nie da się jej przejść podobnie jak obie części Stalkera w jeden dzień,czego nie można powiedzieć np. o niektórych (czytaj nowszych) częściach Medal of Honor,czy Call of Duty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 No tak im dłuższy i poważniejszy tytuł tym więcej błędów może w nim wystąpić, ale np. w Wiedźminie wprowadzali zmiany ogólnie błędów w grze ale tez usprawniali ją (80% szybsze wczytywanie). rozumiem wprowadzać 2 patche naprawiające, a resztę która poprawia grę. Ale w naszej jest już 7 naprawiających i jak mówiłem wcześniej końca błędów nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Twórcy najwyraźniej nie przeszli gry do końca. Bo jak można nie zauważyć takich poważnych bugów, niekiedy uniemożliwiających przejście dalszej gry? jak obie części Stalkera w jeden dzień Tutaj bym polemizował. Cień Czarnobyla przeszedłbym w ten jeden dzień, bez wykonywania większości zadań pobocznych. Na YouTube widziałem nawet gościa, który przeszedł grę w jakieś 15 minut, pomijając ekrany wczytywania (źródło). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Cień Czarnobyla przeszedłbym w ten jeden dzień, Teraz może i tak znając fabułę itd.,poza tym na grę składa się całość łącznie z zadaniami pobocznymi. Jakoś nikt na forum nie chwalił się,że za pierwszym razem w jeden dzień zakończył np. Cień Czernobyla.Natomiast przejście Medal of Honor:Airborne,naprawdę nie jakimś wyjadaczom gier,zajmował kilka godzin-mi zajęło to z pół dnia-jakieś 6-7 godzin z drobną przerwą. Na YouTube widziałem nawet gościa, który przeszedł grę w jakieś 15 minut, pomijając ekrany wczytywaniaNo to mega mistrz się narodził,ciekawe jak miał pogadać z przewodnikiem skoro powrót do kordonu zajmuje ze 2-3 minuty i z powrotem to samo,a to jest jedna z kilku misji głównych jak mnie pamięć nie myli.Ciekawe w jakim tempie przebiegł teren elektrowni-w 3 sekundy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 No to mega mistrz się narodził,ciekawe jak miał pogadać z przewodnikiem skoro powrót do kordonu zajmuje ze 2-3 minuty i z powrotem to samo,a to jest jedna z kilku misji głównych jak mnie pamięć nie myli.Ciekawe w jakim tempie przebiegł teren elektrowni-w 3 sekundy? Wszystko (ponoć) zarejestrował na filmiku. Jakoś nikt na forum nie chwalił się,że za pierwszym razem w jeden dzień zakończył np. Cień Czernobyla. Też się na początku trochę męczyłem i Cień Czarnobyla przechodziłem długo, ale dokładnie. KONIEC OFF-TOPA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Patche sa po to, zeby zaczynac gre od nowa co miesiac, tak zeby nie skonczyc jej przed wypuszczeniem nastepnego. Znacznie przedluza to czas gry, wiec na co wy narzekacie. :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Patche sa po to, zeby zaczynac gre od nowa co miesiac, Jeśli tak, to byłoby to straszne oszustwo, aż nie chce mi się wierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBurlak20 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Patche sa po to, zeby zaczynac gre od nowa co miesiac, tak zeby nie skonczyc jej przed wypuszczeniem nastepnego. Znacznie przedluza to czas gry, wiec na co wy narzekacie. :-P Ja każdą grę średnio przechodzę w 48h wiec na nic im wypuszczanie co chwile jakiegoś patcha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Ja każdą grę średnio przechodzę w 48h wiec na nic im wypuszczanie co chwile jakiegoś patcha. Z niektórymi tytułami nie ma takiej możliwości po prostu gra jest dłuższa i więcej czasu zajmuje szczególnie strategie turowce. [ Komentarz dodany przez: Elvis Scatter: Pon 13 Kwi, 2009 ] Ale nie patche, bo o nich mowa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBurlak20 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Sorry za offtop: To mnie nie dotyczy nie gram w strategie turowe, wole RTS`y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Sorry za offtop: To mnie nie dotyczy nie gram w strategie turowe, wole RTS`y. To pisz, że RTs'y przechodzisz w tak krótkim czasie, a nie, że wszystkie bo niektóre tytuły są tak czasożerne, że aż głowa boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golem Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 W niektóre RTS-y mozna grac bez konca :] Poza tym rownież rpg-i i hack n' slashe są bardzo praco i czaso chłonne. Wiem z doświadczenia :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Pan TheBurlak20 zapoczątkował tutaj skrajny off-top, musiałem usunąć kilka jego postów. Tak więc trzymajcie się lepiej regulaminu i tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaMysz Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 to ja może zrobie taki nawrót do tematu, czy ten patch już nie wyszedł? bo jak ostatnio wszedłem na multi to wiekszkość serwerów była już pod 1.5.09 i nie mogłem sobie pograć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Patch 1.5.09 zmienia głównie tryb multiplayer i są przeprowadzane na razie testy. Rosyjscy użytkownicy już mogą cieszyć się patchem: http://dlh.net/cgi-bin/dlp.cgi?lang=&sys=pc&file=stkcs-rus-pack-r-patch-any-9.zip&ref=ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Cóż... Nie było mnie sporo czasu, a tu tylko jeden pacz? Nie no, szacun... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 No nareszcie pojawiła się polska wersja patcha 1.5.09. Link na początku tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 I znów tylko multi jakby w singlu nie było czego naprawiać oj chłopaki się nie starają w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Gdzie tam, normalny tryb również usprawnili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Czyli można rozumieć, że punkty od 5 do 8 to są do singla bo podciągnąłem je pod multi. Jeżeli to jest singiel to sorki zwracam honor :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 I tak jest. Na dole masz przecież listę zmian gry osobowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi