bas001 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Nowy wygląd bohatera pod linkiem: http://www.benchmark.pl/aktualnosci/Wyglad_bohatera_Assassins_Creed_2...-18349.html Zadam takie pytanie ,jakie są Wasze odczucia po pierwszej części? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Ja nie grałem. Słyszałem różne opinie o tej grze. Zastanawiam się nad jej kupnem, jednak potrzebuję mocnych argumentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Ja zacząłem grać i przerwałem po godzinie,2 rodzaje ataków i nudy...tak bym to określił:duży plus za grafikę,ale w dzisiejszych czasach to norma.To jest moja subiektywna opinia,ciekawe jaką mają inni forumowicze?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Ja przeszedłem cała i nie żałuję, opcje walki na bardzo wysokim poziomie, pod koniec uczysz się takich myków, że głowa mała. I ruchy bohatera normalnie bardzo mi się podobały,może jedynie małe zróżnicowanie broni razi ale tam głównie chodzi o kombosy więc broń nie jest zbyt ważna oprócz doboru w danym momencie. Grałem na pożyczonej teraz się czaję żeby sobie tanio kupić na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Ten wygląd Assasynka o wiele bardziej mi się podoba. Miażdży poprzedni totalnie w mojej opinii. Chyba dlatego, że czasy Odrodzenia i Renesansu są moimi ulubionymi :]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Mi ta gra nie podchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Screeny z gry: http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=13426&s=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Ooo panie jakie widoki tylko jaki sprzęt to udźwignie to się zastanawiam, ale nieźle to wygląda nie powiem no i nasz kolega się pływać nauczył bo w jedynce jak tylko nogę zmoczył to szedł od razu do Bozi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilov Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Masz racje Lorddino powinni coś z tym zrobić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wulv Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Ja grałem w jedynkę tylko trochę, do pierwszego zabójstwa, bo ciągle mi błędy wyskakiwały i wyłączało mi komputer :P , ale polecam, piękna gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Masz racje Lorddino powinni coś z tym zrobić! Przecież zrobili i o tym wspomniałem nie rozumiem twojego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi