Jump to content

[Shadow of Chernobyl] Concept art.

Owitz
 Share

Recommended Posts

Concept art rzeczywiście wygląda ciekawie. Naprawdę nie poznałbym na pierwszy rzut oka, czy jest to właściwie screen z gry, czy praca samodzielna. Dobrze prezentowałby się zachód lub wschód słońca, w każdym bądź razie dobra robota. Nie powiem, masz smykałkę do tego :->

Bardzo mi się podoba, gdybyś nie napisał, to zaraz bym się zastanawiał, która to lokacja.

Fajnie, że jesteś w naszej społeczności, może zaproponujesz jakieś logo Elvisowi, do naszej strony.

[ Komentarz dodany przez: Elvis Scatter: Nie 12 Kwi, 2009 ]

He, he... Logo na nowy styl już mamy.

Co do samego aktu ,,stwórczego''. Najsampierw gralem sobie potem zatrzymałem w danej lokacji wziąłem ołówek i kartkę naszkicowałem mniej więcej wyglad lokacji . Wskoczyłem na skaner potem do photoshopa i na podstawie szkicu zacząłem malować. Ofkoz nie wszystko zgadza się tak jak w grze czyli identycznie co do milimetra i ksztaltu ale to koncept .

Jak mi żona pozwoli to jeszcze namaluje jakiś klimatyczny koncepcik.

Pozdro dla ekipy.

Zeby nie było to nie jest przemalowywanka raczej coś jak ,,malowanie z natury'' Bierzesz farby i idziesz w plener heheheeh.

[ Dodano: Pon 13 Kwi, 2009 ]

Zlukajcie tutaj :

http://stalker.filefront.com/potd/115527

Hehe niektórzy nie wierzą ,ze to rysunek :]

Dzięki za pozytywne opinie. Szkoda tylko ,ze jest tak wielu neidowiarków ( przecież to widać ,ze jest rysowane ). Ale nic to następny art już się smaży ale pewnie to potrwa bo czas rozdysponowany dla żony i pracy...choć te kilakdziesiat minut na dzień moze uda się skołować jakoś :] Pozdro.