Owitz Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Rysunek koncepcyjny w photoshopie bez wklejania bez mattepaintingu i bez tekstur. Rysowany od zera !! Oceńta :D http://pietrekm.deviantart.com/art/Zona-118957567 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Concept art rzeczywiście wygląda ciekawie. Naprawdę nie poznałbym na pierwszy rzut oka, czy jest to właściwie screen z gry, czy praca samodzielna. Dobrze prezentowałby się zachód lub wschód słońca, w każdym bądź razie dobra robota. Nie powiem, masz smykałkę do tego :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Wygląda prawie jak screen, chłopie, ciekaw jestem ile się nad tym męczyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBurlak20 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Też na początku pomyślałem że to screen. Naprawdę jestem pod wrażeniem. 10/10 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owitz Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 He he thx za good recenzje. Rysowałem to kilka godzin dziennnie przez jakieś 5 dni. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Bardzo mi się podoba, gdybyś nie napisał, to zaraz bym się zastanawiał, która to lokacja. Fajnie, że jesteś w naszej społeczności, może zaproponujesz jakieś logo Elvisowi, do naszej strony. [ Komentarz dodany przez: Elvis Scatter: Nie 12 Kwi, 2009 ] He, he... Logo na nowy styl już mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Mi to przypomina magazyny wojskowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Myślę, że są to tereny przy Bazie "Wolności", nie mam innego pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 O to mi wlasnie chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owitz Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Co do samego aktu ,,stwórczego''. Najsampierw gralem sobie potem zatrzymałem w danej lokacji wziąłem ołówek i kartkę naszkicowałem mniej więcej wyglad lokacji . Wskoczyłem na skaner potem do photoshopa i na podstawie szkicu zacząłem malować. Ofkoz nie wszystko zgadza się tak jak w grze czyli identycznie co do milimetra i ksztaltu ale to koncept . Jak mi żona pozwoli to jeszcze namaluje jakiś klimatyczny koncepcik. Pozdro dla ekipy. Zeby nie było to nie jest przemalowywanka raczej coś jak ,,malowanie z natury'' Bierzesz farby i idziesz w plener heheheeh. [ Dodano: Pon 13 Kwi, 2009 ] Zlukajcie tutaj : http://stalker.filefront.com/potd/115527 Hehe niektórzy nie wierzą ,ze to rysunek :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 :shock: To jest rysunek?! Przecież to screen. Dałbym sobie za to głowę uciąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 To nie jest screen. Doceń twórczość kolegi. Gdybyś miał styczność z Photoshopem, to wiedziałbyś, że jest to rysunek. Popatrz na trawę, podłoże, szyny - w stalkerze wygląda to inaczej, nawet anomalia jest inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Ja nie nie doceniam po prostu trochę mnie zatkało jak zobaczyłem ten rysunek. [ Komentarz dodany przez: Elvis Scatter: Pon 13 Kwi, 2009 ] A może lepiej - "doceniam"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Jak mi żona pozwoli To napisz na PW adres mail do żony i napiszę petycję w imieniu użytkowników, aby pozwoliła Ci tworzyć - Twoja praca: świetna. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owitz Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Dzięki za pozytywne opinie. Szkoda tylko ,ze jest tak wielu neidowiarków ( przecież to widać ,ze jest rysowane ). Ale nic to następny art już się smaży ale pewnie to potrwa bo czas rozdysponowany dla żony i pracy...choć te kilakdziesiat minut na dzień moze uda się skołować jakoś :] Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Jak już wcześniej napisałem, jeśli chodzi właściwie o concept-art, to możesz narysować coś na wzór fabryki, gdzieś na tle zachodu słońca. To tylko moja propozycja 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Kawał dobrej roboty Owitz! 10/10. PS. Na następny concept - art proponowałbym Tobie narysowanie jakiegoś potwora z gry w fajnym otoczeniu (np. pijawa w mrocznym Czerwonym Lesie lub atak Czernobylskiego Nibypsa z masą klonów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 A może tak połączymy siły i do mojego opowiadania 'Świt' coś narysujesz. :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owitz Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Prace rozpoczęte. Zdradzę ,ze to bedzie portal monolitu :] Pozdro. [ Dodano: Czw 23 Kwi, 2009 ] Praca niemal skonczona ale zmiana nastąpiła i nie jest to portal :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi