Najemnik32 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Nie wiem czy dobry dział, ale: Mam prośbę, a mianowicie chodzi mi o stworzenie jednego moda z kilku pomniejszych, a sam jestem w tym zielony, chyba że jest taki mod, to prosiłbym o linka. A chciałbym ujrzeć w nim: -Dodany nowy wygląd menu (byle nie z random mod i nie z tym kolesiem, co Elvis ma na avatarze) -Nowe tekstury do broni -Gnomus mod -Wycięte mutanty -Nowe itemy (jak woda, gaza opatrunkowa itd, takie jak w random mod) -Nowe odgłosy wystrzałów broni -Kropka zamiast celownika Jak już coś ktoś wykombinuje to gdyby mógł podesłać link na PW lub na maila: xXcenzuraXx [ Komentarz dodany przez: Elvis Scatter: Pon 13 Kwi, 2009 ] Nie podajemy swoich danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 - Dodany nowy wygląd menu - nie rozumiem jaki. - Nowe tekstury do broni - OK. Masz na myśli poszukanie najładniejszych i najlepszych? - Gnomus mod - przyjęte. - Wycięte mutanty - przyjęte. - Nowe itemy - OK. Wszystkie przedmioty z Random Moda? I gdzie je dodać? - Nowe odgłosy wystrzałów broni - OK. Masz na myśli realistyczne odgłosy broni? - Kropka zamiast celownika - przyjęte. Mam pewną prośbę, która nie wymaga za dużo roboty. Tutaj bym polemizował, bo roboty jest sporo. Jak już coś ktoś wykombinuje to gdyby mógł podesłać link na PW lub na maila Inni użytkownicy też chcieliby zagrać na takim modzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 No to ok, sorry za niedogodności, sprostuję teraz o co mi chodziło: -Wygląd menu jakikolwiek byle nie standardowy i nie te, które podałem -Żeby po prostu bronie inaczej wyglądały, np GP 37 tak: -Przedmioty : ile wlezie z random moda i rzeczy podstawowe np woda lub gaza były spotykane u stalkerów -Odgłosy jak najbardziej realistyczne, a jak się nie uda, to odgłosy np z build 1935, bo niektóre się różnią Z góry dzięki EDIT: Gdyby można było jeszcze dodać śpiwór i żeby mod działał z najnowszą wersją. EDIT2: Kiedy mógłbym się spodziewać moda? (bo wiem że powstanie z tego coś fajnego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Gdyby można było jeszcze dodać śpiwór i żeby mod działał z najnowszą wersją. Zobaczę, ale nie obiecuję. EDIT2: Kiedy mógłbym się spodziewać moda? (bo wiem że powstanie z tego coś fajnego) Już Ci napisałem na PW;-) Tak poza tym, chciałbyś jeszcze jakieś inne zmiany ode mnie? Szkoda marnować takiego fajnego moda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBurlak20 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Nie wiem może pomysłodawcy spodobał by się mod "Free Play v1.1" dostosowany do tego moda zawsze to jakieś urozmaicenie po za tym trochę lipa ze nie da się wrócić z Limańska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 po za tym trochę lipa ze nie da się wrócić z Limańska Kwestię dotyczącą Elektrowni mogę pominąć (bo gra przecież musi się skończyć), a przejście między Limańskiem będzie otwarte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Mógłbyś dorzucić coś do siebie, i dorzuć ten mod Freeplay. Jak skończysz to daj listę tego co dorzuciłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Na razie pozostają mi tylko noce na robieni moda, bo w dzień nie da rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Jak skonczysz to wrzuc go na forum. Sam bardzo chetnie bym sobie w niego pogral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 No to nasz Elvis ma porobione, ze się tak wyrażę. Praca nad własnym modem tu prośba o dość skomplikowanego modzika i jeszcze trzeba żyć i na to czas schodzi chłopie ty się sklonuj lepiej :D Ale ogólnie szacunek za tą robotę, sam pewnie tego modzika spróbuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 :-P Mod jest w produkcji, ale nie wiem, czy Najemnik chciałby coś trochę większego (balans itp). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBurlak20 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Najlepiej będzie zrobić pełną listę zmian jakie możesz dodać do moda, myślę że wtedy pomysłodawca zdecyduje co zostanie dodane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Nie chodzi mi tu o większego moda, tylko zmieniający w kilku (podanych) szczegółach wygląd gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 To na razie mogę zrobić to co podałeś, a potem będą wychodzić nowsze wersje moda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 No i jak tam prace? Dużo zostało? Bo chciałbym spożytkować dni od środy do piątku rozkoszowaniem się nim, bo wolne mam (3-cie klasy egzaminy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Jutro wracam do prac, niestety czwartek i piątek miałem zajęty. Co do wyciętych kreatur, musiałem użyć spawna z Basix Moda, z którego Random Mod również korzysta. Jeśli miałbym stworzyć nowy, każdą lokację musiałbym przechodzić od nowa, co nie za bardzo jest dla mnie na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Arr...ciekaw jestem jakie wzięcie będzie miał mod...pewnie nie duże, bo wielkimi krokami zbliża się Call of Pripyat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Chłopaku nim pojawi się Call of Prypiat to powstanie masa modów i będą w to ludzie pykać i jak znam życie to po ukazaniu się to się nie skończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Mod powinien pojawić się jutro, ale od razu mówię, że nie należy spodziewać się innowacji w tej dziedzinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 No niby nie ma być innowacji, ale czekam na tego moda, bardziej się niecierpliwie niż na Lost Alpha mod for S.T.A.L.K.E.R. SoC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 W kwestii tych przedmiotów z Random Moda, to naprawdę nie wiem, czy mogę je zaimplementować. Zostały one prawie w całości stworzone przez Micha (ja tylko pomogłem mu przy hakowaniu modelu) i nie mam z nim kontaktu, a do forum na którym obecnie przebywa nie mam dostępu. Mogę mu wysłać jednak maila, ale wtedy Better Zone Mod wyglądałby jak okrojony Random Mod. EDIT: Moda na pewno skończę jutro, a nie tak jak napisałem wcześniej, że dzisiaj. Powód jest taki, że Czyste Niebo wczytuje mi się ponad pół godziny, kiedy Cień Czarnobyla wczytuje się tylko 5 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Dobra, to tych przedmiotów nie musi być. I tak bez nich mod jest dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Jutro dam całą listę zmian wraz z modem :-) Zamiast tych przedmiotów dodam Fantę Orange w puszce i może jeszcze coś wymyślę. Zapowiada się ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 No to znaczy że dziś ma wyjść mod, chyba że bawisz się w GSC, wtedy przełożysz datę na jutro ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 W tej wersji nie każda broń ma nowy dźwięk i teksturę, menu pozostało bez zmian, możliwe są niedoróbki. http://rapidshare.com/files/225286166/BZM.rar Jutro moda uzupełnię i ulepszę, ewentualnie naprawię też błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi