Najemnik32 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zaraz pobiorę i powiem jak można ocenić początek. EDIT Dzisiaj raczej nie zobaczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 W modzie pozostały jeszcze pliki testowe, ale prezentuje to, co zrobiłem do tej pory. Mod będzie jeszcze lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ekhem...w pierwszych 20 minutach gry żadnych zmian nie doświadczyłem. W jakim etapie gry się mogę spodziewać zmian, bo dotarłem do placówki, w której jest nasza pierwsza emisja i nic nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Popatrz na swoją listę zmian. Nowe mutanty pojawią się przy pierwszej wieży i dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Tych mutantów tam nie ma...miałem tylko dziki. EDIT: Sorki za afere, mój błąd, wrzuciłem cały folder BZM...jeszcze raz przepraszam, zaraz sprawdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Rozpocząłeś grę kompletnie od nowa? Pamiętaj o modyfikacji pliku fsgame.ltx i umiejscowieniu folderu gamedata w katalogu z grą tj.: C:\Program Files\Deep Silver\S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Dobra, wiem jak dodawać mody...wtedy popełniłem mały błąd, odgłosy fajne, tekstury git, gnomus ok, fanta i sprite super, ale po co tyle broni na start? Do mutantów dzisiaj nie doszedłem, bo wbiegłem w anomalie, ale mod jest spoko, mówisz, że będzie jeszcze poprawiony? No to czekam na wersje finalną. Dobra robota, gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 ale po co tyle broni na start Mod zawiera plik testowy, abym mógł przetestować większość broni na miejscu. fanta i sprite super Będzie jeszcze Coca-Cola, tylko muszę to jakoś ogarnąć. mówisz, że będzie jeszcze poprawiony? No to czekam na wersje finalną. Owszem. odgłosy fajne Dodam, że odgłosy broni zostały wycięte z gry Rainbow Six 3, jednej z najbardziej realistycznych gier roku 2004 w kierunku broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Mozemy sie spodziewac nowych modeli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Na tym się akurat nie znam, więc na pewno nie, mogę jedynie zhakować domyślne modele. A napoje oczywiście mają swój własny wygląd. Myślałem też o zmianie wyposażenia danych frakcji. Renegaci na przykład mieliby bardzo zniszczoną wersję AK-47 (nowa tekstura + zhakowany model). Co o tym myślisz Najemniku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Gra wyglądała by o wiele ciekawiej, mógłbyś tak nawet zrobić, tak sobie myślałem dzisiaj, ale powiedziałeś że się na tym nie znasz, bo można by dodać kobiety do Zony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 bo można by dodać kobiety do Zony. Gosuke robił kiedyś takiego moda do SHOC, ale wszelki słuch o nim zaginął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 A co ze śpiworem i nowym menu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Śpiwór ma w sobie wiele dodatków, może być niekompatybilny i postanowiłem, że śpiwora nie będzie. Nowe menu jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Elvis, a dlaczego nie zrobisz osobnego tematu na temat tego moda?? Mógłbyś tam opisać dokładne jakie zmiany daje, poza tym można by też go wrzucić na FF jeżeli to jeszcze możliwe po zmianach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Mod jest dopiero w wersji alfa i nadal go testuję i rozwijam. Dam znać, kiedy pojawi się stabilna wersja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Aaa takie coś jak skończę pykać w DoW 2 to mogę wrzucić sobie tego modzika i przejść i podzielić się ewentualnymi problemami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Elvis, gdybyś mógł dodać jeszcze do tego moda to: http://www.fpsbanana.com/skins/53223 jest to zmiana skinów frakcji CN na te prezentowane w becie, ci w kapturach wyglądają o wiele lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Dodam tych w kapturach, ale w goglach już nie, bo wyglądają nieciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Jeżeli podoba Ci się ten w kapturku i chciałbyś jego tapetkę albo avatar sobie zrobić to gdzieś go mam daj znać poszukam i wrzucę do albumu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Lorddino, byłbym wdzięczny, bo ten w takim kapturze jest zajebi...no wiecie jaki :-D A ten w goglach starych też mi się bardziej podoba niż ten nowy. EDIT: Tak sobie skaczę po FPSBANANA, i znajduję też Przeźroczyste menu, a także 2 nowe BRONIE na file froncie wykonania gosuke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Co prawda chciałem go sobie zostawić ale czego się nie robi dla kolegów :mrgreen: już jest w albumie rób z nim c chcesz. I piszczcie tylko Dino i krócej i lepiej :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Plecy tych stalkerów wyglądają okropnie. Na pewno chcesz nowe modele? I jeszcze jedno - chcesz jesień taką jak w Random Modzie? Tym razem tekstury zrobię ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Nie, raczej wole porę roku zony, taką jaką dali autorzy. Czemu plecy wyglądają okropnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Czemu plecy wyglądają okropnie? Nie mogę Ci tego teraz pokazać ze względów technicznych, ale pojedynczego moda sprawdzić możesz sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi