Dezerter06 Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Przepraszam, może i głupie pytanie, ale wciąż wisi mi zadanie ,,porozmawiaj z przewodnikiem" Gdy do niego podchodzę pojawią się tylko pytanie z jego strony ,, Czy już przyniosłeś?" Z tym że ten kwest jest u mnie już dawno, zacząłem robić wiele innych i zapomniałem co mam mu przynieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 @Dezerter06 Przewodnik daje zadanie pt. "Sprytny schowek". Zobacz w pda czy masz takie zadanie. Chodzi o przyniesienie mu jego mapy z terytorium Bagien. Musisz przeszukać worki z piaskiem przy wieży obserwacyjnej na Bagnach, tej przy osadzie rybackiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi