Albert115 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Dla zainteresowanych: http://what2play.tv/?mod=index&con=etv&act=details&id=8847&txt=mafia-ii-ekskluzywny-gameplay-exclusive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Może więcej informacji (inaczej topic poleci)? Nie każdy może oglądać gameplaye. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zapowiedź Mafii 2 i wywiad z twórcą gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Pierwsza część bardzo mi się podobała. Fabuła była lepsza niż cała seria GTA razem wzięta. No i ten klimat lat 40 i 50. Trochę grafika zraża, ale jak na tamte lata to i tak jest cud miód i orzeszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Popieram gra wciągająca na ładne parędziesiąt godzin, a grafika rzeczywiście szału nie było, ale samochody ich kradzież full wypas miałem kolekcje prawdziwych klasyków w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Graficznie gra prezentuje się o niebo lepiej od niedawno co wydanej drugiej części Ojca Chrzestnego. Animacje postaci trochę kuleją - są zbyt "sztywne". Żywe miasteczko, dźwięki otoczenia, dialogi i sam model jazdy samochodem, wszystko to jest zaskakujące. Cieniowanie jest słabo zróżnicowane i na razie widać, że w niektórych miejscach brakuje dynamicznego oświetlenia (przykład: wjazd do podziemnego parkingu wieżowca), czego o postaciach już nie można powiedzieć. Wreszcie jakaś sensowna kamera podczas celowania, mam nadzieję, że łatwa do opanowania, choć zgapiono z Ojca Chrzestnego krycie się za przeszkodami. Ciekawe zwroty akcji, tak jak te z windą, mogą wywołać naprawdę duże wrażenie, ale pod warunkiem, że fabuła będzie interesująca i nie będzie się ograniczała tylko do wątku fabularnego. W każdym bądź razie szykuje się prawdziwa rewolucja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Raczej nie wyglada na takiego gniota jakim okazal sie Ojciec Chrzestny 2. Pozostaje nam trzymac kciuki i czekac na premiere. :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Nie grałem W Ojca ale czytałem recenzje, że postacie są tak słabo zrobione, że 5 lat temu były by na poziomie średnim. Więc przebicie tego nie wymagało dużego wysiłku jak się domyślam, ale ja tą grę kupię z samego sentymentu i walenia bejsbolem w bańki przeciwników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 walenia bejsbolem w bańki przeciwników. Wolałbym bardziej oryginalne rozwiązania. Chodząc po mieście z kijem bejsbolowym możemy nabawić się kulki w plecy, a tak do dyspozycji możemy mieć koktajl Mołotowa. Przeczytajcie zapowiedź Mafii 2 z Eurogamera. Ciekawych rzeczy można się z niej dowiedzieć m.in. możliwość demolowania otoczenia, spotkamy więcej przechodniów o innym wyglądzie, opady śniegu i deszczu będą miały wpływ na zachowanie się samochodu na drodze, podobnie jak w San Andreas i "realistyczne" działania niebieskich z możliwością ich przekupienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Jak ktos jest zainteresowany "Ojcem" to polecam gameplay z najnowszego CD-Action. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Ot ,tak dla sportu trailer z Mafii2 wrzucę-do obejrzenia: http://www.youtube.com/watch?v=u1zvRENaNdY&eurl=http%3A%2F%2Fwww.benchmark.pl%2Faktualnosci%2FE3_Mafia_2_trailer_z_praca_silnika...-19929.html&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolfenstein Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Mafia to była gra... Najgorsze były tylko wyścigi i nic poza tym, ale i tak je przeszedłem. Ojciec Chrzestny też jest niczego sobie. Jak na tamte czasy ta gra była ogromnym hitem. Na dwójkę nie czekam, ale jak wyjdzie to na pewno zagram bo z pewnością będzie lepsza od GTA 4, które mi się tnie na dobrym kompie, przypominam GeForce 8600 i 1,5 GB ramu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 które mi się tnie na dobrym kompie, przypominam GeForce 8600 i 1,5 GB ramu Hehe...kolega mnie rozbawił dobrym kompem z taka kartą i ilością RAM-u,niestety z takimi parametrami jest to słaby komputer a karta została wyprodukowana w 2007 roku,gdzie 2 lata w tej dziedzinie to wręcz epoka nie do przeskoczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi