rozbujnik1298483947 Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 może ktoś zrobić tak bym mógł wydrukować mapę normalnie na 1 stronę jedna lokalizacje ale z każdą do niej informacja i żeby można było widzieć co na tej mapie jest proszę o zrobienie link mapy: http://www.webalice.it/requena/game/stalkercs/stalkercs_map_zone.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Jak już masz tę mapę, to powycinaj fragmenty, zmniejsz ich rozmiary i wydrukuj - proste przecież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Link nie dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozbujnik1298483947 Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 a i mam jeszcze jedno pytanie na mapie na bagnach jest pokazane w lewym górnym rogu wykrywacz artefaktów wie ktoś jak sie do niego dostać??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Jest w jaskini pod przy moscie za blacha przy scianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Na youtube jest filmik jak tam dojść podałbym linka ale nie wiem jak to znaleźć. Może poszukam. I znalazłem link masz TU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 może ktoś zrobić tak bym mógł wydrukować mapę normalnie na 1 stronę jedna lokalizacje ale z każdą do niej informacja i żeby można było widzieć co na tej mapie jest proszę o zrobienie link mapy: http://www.webalice.it/re...cs_map_zone.htm Eeee... Po pierwsze, to proponuję zacząć uczęszczać na lekcje polskiego. Druga sprawa - wydrukuj w wysokiej rozdzielczości, bo będzie więcej i lepiej widać, będziesz widział szczegóły i podpisy. Rozdziałkę możesz zmienić w Photoshopie czy Paint.NET. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozbujnik1298483947 Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Dzięki, kupiłem sobie już ten wykrywacz w bazie wolności, a nad wydrukowaniem mapy to coś pomyślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi