LordDino Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Dostałem zadanie od tego gościa w Barze żeby znaleźć jego karabin bo go wywala z Powinności. Poszedłem w to miejsce, a na początku myślałem, że jest to w bazie gdzie się Wojskowi lali ze Stalkerami, ale nie. Jest znaczek na środku drogi obok bazy wybiłem zwierzynę co tam biegała chodzę chodzę i nic nie wiem czy tej broni tam po prostu nie ma czy jest gdzieś sprytnie ukryta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bas001 Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Ten karabin-Abakan z granatnikiem,jak pamiętam to ma jeden z bandziorów Dzikiego w Dolinie Mroku,taki osioł w płaszczu Batmana ;-) ,chyba że rzeczywiście coś zabugowało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted May 7, 2009 Author Report Share Posted May 7, 2009 To czemu mi pokazuje Agroprom?? Ten koleś go znalazł i zawinął?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bas001 Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 W Agropromie to była giwera z Powinności ale w CS,chociaż może na jakimś patchu 05,czy 06 się chłop przemieszcza,ewentualnie może być bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted May 7, 2009 Author Report Share Posted May 7, 2009 To pamiętam i dlatego na początku myślałem, że w bazie jej szukać zaraz skocze do Jantaru i wyjaśnię z gościem sprawę :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bas001 Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 wyjaśnię z gościem sprawę :mrgreen: Sugeruję dyplomację a nie od razu w m...ę i z kopa :mrgreen:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najemnik32 Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Popełniłeś błąd, bo ja kolesia miałem w agropromie, ale zanim wziąłem zadanie, potem po wzięciu zadania koleś zniknął. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted May 7, 2009 Author Report Share Posted May 7, 2009 Ja taki mało delikatny jestem więc nie obejdzie się bez przemocy. A co do błędu dawno nie grałem w SHoC i po prostu nie wpadłem na to i z resztą byłem przekonany, że ta bron leży w bazie złe przyzwyczajenia z CS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bas001 Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Sorka,poprawiłem swój post miałem napisać w Dolinie Mroku,ni cholery nie wiem czemu na Jantar się uparłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted May 7, 2009 Author Report Share Posted May 7, 2009 OJ to się porobiło bo byłem w Dolinie i nie spotkałem żadnego bandziora z wypasiona bronią ciekawe dlaczego może nie miałem questa włączonego, a Dziki już gryzie ziemię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bas001 Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Wiem,że to był jeden obwieś,który jako jedyny miał Abakana z granatnikiem-to właśnie była ta giwera i szwendał się owy osobnik w wiadomych budynkach będąc forpocztą zbója Dzikiego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted May 7, 2009 Author Report Share Posted May 7, 2009 U mnie biegali sami dresiarze koło Dzikiego, ale teraz mam zadanie zlikwidować Bandytów w Agropromie to sprawdzę czy może któryś nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziomek - łowca Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Miałem tak samo jak ty. W dolinie mroku nie było tego gościa, więc na pda spojżałęm i widzę, że jest w podziemiach agropromu. W póżniejszym etapie gry warto też poszukać w tunelach agropromu bandyty z unikalną bronią ,,gwintowany spsam". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts